Karadağ ve Gül Ankara’da

Karadağ ve Gül, Belediye Sarayı inşaatı için ödenek talebinde bulunmak üzere Ankara'ya gitti

08 Şubat 2018 Perşembe 13:46
Karadağ ve Gül Ankara’da

 Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül ile AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ’ın, Ankara’da bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu.

AK Parti Genel Merkezi'nde teşkilat ve yerel yönetimler başkanları ile yapılan görüşmelerin ardından İller Bankası Genel Müdürlüğü’nü ziyaret ettiler.

Gül ve Karadağ, Çorum Belediyesi’nin devam ettirilen ve şehrin gelişimine büyük katkı sağlayacak projelerin tamamlanmasında kullanılacak kredilerle ilgili İller Bankası (İLBANK) Genel Müdürü ile bilgi alışverişinde bulundu. 

İLBANK GENEL MÜDÜRÜ'NE ZİYARET

Belediye Başkanı Zeki Gül ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ İlbank Genel Müdürü Yusuf Büyük’ü ziyaret etti.

Gül ve Karadağ, Çorum Belediyesi’nin devam ettirilen ve şehrin gelişimine büyük katkı sağlayacak projelerin tamamlanmasında kullanılacak krediyle ilgili İlbank Genel Müdürü Büyük’le bilgi alışverişinde bulundu.

Çorum Belediyesi olarak şehrin değişim ve gelişimine katkı sağlayan projeler ve çalışmalar yaptıklarını belirten Belediye Başkanı Zeki Gül, “Halkımızın ortak ihtiyaçlarına yönelik sunduğumuz hizmetlerin, etkin, verimli ve sürdürülebilir olmasına dikkat ediyoruz. Bu amaçla da mahallelerimize büyük fiziki yatırımlar yapıyoruz. Bu yatırımlarında bir maliyeti var. Çorum Belediyesi olarak bazı projelerimizi kendi bütçemizden yaparken bazı projelerimizi ise İlbank’dan aldığımız kredilerle yapıyoruz. İnşallah projelerimiz tamamlandığında Çorum çok daha ileri bir noktaya gelmiş olacak. Belediye projelerimize sağladıkları desteklerden dolayı İlbank Genel Müdürü Yusuf Büyük’e teşekkür ediyorum.” dedi.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ da, “AK Parti hükümetleri döneminde bütün şehirlerimizde olduğu gibi Çorum’da da önemli yatırımlar yapıldı. Şehrimiz sosyal, kültürel, ekonomik, sağlık, ulaşım gibi birçok alanda hayal dahi edilemeyen hizmetlerle buluştu. Belediyemizin de şehrimize kazandırdığı ve kazandıracağı çok büyük eserler var. Bu eserler tamamlandığında Çorum, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın belirlediği 2023 hedeflerine daha da yaklaşacaktır.” diye konuştu.

İlbank Genel Müdürü Yusuf Büyük ise İlbank olarak yerel yönetimlere kentsel ihtiyaçlarının karşılanabilmesi için kredi sağladıklarını, danışmanlık yaptıklarını ve teknik destek verdiklerini, bu şekilde sürdürülebilir bir şehirleşmeye katkıda bulunduklarını kaydetti.

BELEDİYE SARAYI'NA ÖDENEK TALEBİ

Edinilen blilgiye göre, Gül ve Karadağ görüşmede, Farabi Caddesi Akşemseddin Cami karşısında fizikî inşaatı yüzde 30 seviyesinde bulunan Belediye Sarayı için ek ödenek talebinde bulundu.

43 milyon lira ödenekle ihale edilen Belediye Sarayı’nın şartnameye göre bu yıl sonunda tamamlanması öngörülüyor.

Gül ve Karadağ, İller Bankası Genel Müdürlüğü ile görüşerek ödeneği azalan Belediye Sarayı’na  ödenek talebini ilettiler. 

Son Güncelleme: 08.02.2018 20:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.