Karahacipliler geleneği bozmadı

Karahacipliler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin geleneksel...

13 Temmuz 2015 Pazartesi 15:17
 Karahacipliler geleneği bozmadı


Karahacipliler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğinin üçüncüsü dün akşam gerçekleştirildi. 


İFTARA YOĞUN KATILIM


Gülüm Düğün Salonu’nda düzenlenen iftar programına, AK Parti Merkez İlçe Başkanı  Yaşar Anaç, Alperen Ocakları  Başkanı Fatih Yücel, Karahacipliler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Aktaş, Başkan Yardımcısı Hüsamettin Koç, Ortaköy Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Çelik ile Servet Atmaca, muhtarlar, dernek üyeleri ile davetliler katıldı.


Beytepe Camii’de görevli Rifat Sert iftar öncesi katılımcılara Kuran’ı Kerim ziyafeti sundu. İlahi gurubu ezgiler seslendirdi.


‘MÜSLÜMAN COĞRAFYADA KAN DURSUN’


Birlik ve beraberliğe vurgu yapan Karahacipliler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Aktaş, iftar sofrasında herkesin eşit olduğunu belirterek, Müslüman coğrafyasında akan kanın ve zulmün bir an önce durması temennisinde bulundu. Aktaş, ayrıca iftar yemeğinin düzenlenmesinde katkıda bulunanlara teşekkür etti.



Son Güncelleme: 13.07.2015 15:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.