Karakollara sürpriz ziyaret

Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası’nda bayramlaşma töreni Kamyon Garajı’nda düzenlendi.

08 Ekim 2014 Çarşamba 10:54
 Karakollara sürpriz ziyaret


Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası’nda bayramlaşma töreni Kamyon Garajı’nda düzenlendi. Bayramlaşma törenine ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, Oda Yönetim Kurulu üyeleri Arap Ali Altınkeser, Yakup Torun, Satılmış Ağar, Hamit Kaya, Halil Mumcu ile çok sayıda oda üyesi kamyoncu ve nakliyeci esnafı katıldı. Ev sahibi Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, bayramlaşma töreninde kısa bir konuşma yaparak, oda üyeleri ve tüm Çorum halkının bayramını kutladı. Şahin, yaptığı konuşmasında birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek, “Biz diyoruz ki Çorum’da her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Onu korumak kollamak durumundayız. Eğer birlik ve beraberliğimizi bozarsak bu güveni, bu barışı elde etmemiz mümkün değildir” dedi. Yoğun ilginin olduğu bayramlaşma töreninde misafirlere çeşitli ikramlarda da bulunuldu.


Şahin’den karakol ziyareti


Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, bayramlarda bile görevi başında olan emniyet ve jandarma mensuplarını ziyaret ederek, bayramlarını kutladı. Tahsin Şahin, beraberinde Oda Yönetim Kurulu üyeleri Halil Mumcu, Arap Ali Altunkeser, Satılmış Ağar, Metin Odun ve Recep Gökgüney ile birlikte ilk olarak Çarşı Polis Karakolu, daha sonra Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil, Bahçelievler Polis Karakolu ve Jandarma Trafiği ziyaret ederek, burada görev yapan emniyet ve jandarma personelleri ile bayramlaştı. Çorumlu vatandaşların bayramlarını huzurlu bir ortamda geçirmeleri için görevi başında olan emniyet ve jandarma mensuplarının her türlü övgüyü hak ettiklerini kaydeden Şahin, “Çorumlu hemşerilerimizin huzurlu bir bayram yaşaması için olağanüstü tedbirler alıp, halkın yoğun olduğu bölgelerde kuş uçurtmayan emniyet ve jandarma mensuplarımıza minnettarız” dedi. Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Abdurrahim Esmek ile Çarşı Polis Karakolu Amir Vekili Komiser Dursun Çördük de Tahsin Şahin ve Yönetim Kurulu Üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.


Eski oda başkanı unutulmadı


Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin ile yönetim kurulu üyeleri, Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası eski başkanlarından Hasan Güleryüz’ü Kurban Bayramı’nda da unutmadı. Oda Yönetim Kurulu üyeleri Halil Mumcu, Arap Ali Altunkeser, Satılmış Ağar, Metin Odun ve Recep Gökgüney ile birlikte odanın eski başkanı Hasan Güleryüz’ü ziyaret eden Tahsin Şahin, odaya büyük emeği geçen Güleryüz’ün bayramını kutladı. Samimi ve anıların tazelendiği ziyarette konuşan eski Başkan Hasan Güleryüz, çok sayıda üyesi bulunan Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanlığı yapmanın büyük bir onur ve sorumluluk taşıyan görev olduğunu belirterek, Tahsin Şahin ve ekibine anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. 




Son Güncelleme: 08.10.2014 11:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.