Karataş toprağa verildi

Ankara Dikmen'de Emniyet Genel Müdürlüğüne ait iki binaya saldıran DHKP-C'li teröristlerden ölü olarak ele geçirilen Muharrem Karataş'ın cenazesi, Çorum’da toprağa verildi. Dün ailesi tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan alınan cenaze defnedilmek üzere Çorum'a getirildi.

22 Eylül 2013 Pazar 15:39
 Karataş toprağa verildi


Ankara 
Dikmen'de Emniyet Genel Müdürlüğüne ait iki binaya saldıran DHKP-C'li teröristlerden ölü olarak ele geçirilen Muharrem Karataş'ın cenazesi, Çorum’da toprağa verildi. Dün ailesi  tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan alınan cenaze  defnedilmek üzere Çorum'a getirildi.

Keçiören'deki 
Adli Tıp Kurumu Ankara Grup Başkanlığında otopsi işlemi tamamlanan Karataş'ın cenazesini babası  ve akrabaları teslim aldı. Bu sırada Adli Tıp Kurumu önünde gün boyu bekleyen bir grup  Karataş lehine slogan attı.

Bugün Hacı Bektaş Anadolu Kültür Vakfı Çorum Şubesi’nden öğle saatlerinde alınan Karataş'ın cenazesi, doğum yeri olan merkeze bağlı Yoğunpelit köyünde toprağa verildi.

Cenazeye Karataş'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile arkadaşları katıldı.




Son Güncelleme: 23.09.2013 11:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tuncay 2013-09-23 01:55:20

Lanet olsun huzur bozucu teröristlere, Allah belalarını versin. POLİSİMİZE uzanan eller kırılsın.