Kargı’ya çöp konteynırı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Kargı Belediyesi’ne toplam maliyeti 50 bin TL olan 150 adet çöp konteyneri gönderdi.

23 Mart 2015 Pazartesi 10:54
 Kargı’ya çöp konteynırı


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Kargı Belediyesi’ne toplam maliyeti 50 bin TL olan 150 adet çöp konteyneri gönderdi.

Yapılan açıklamaya göre, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen’in girişimleri ve AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu’nun verdiği destekle Kargı Belediyesi’ne hibe edilen yeni çöp konteynerleri ilçeye gönderildi.

Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, “Aylar önce yapmış olduğumuz talebimiz olumlu sonuç vererek, toplam maliyeti 50 bin Tl olan 150 adet çöp konteyneri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ilçemize hibe edilmiştir. Yeni çöp konteynerlerimiz ile çevre kirliliği önlenecek. İlçemize gönderilen konteynerlerde büyük emeği olan AK Parti Çorum Milletvekilimiz TBMM İdari Amiri Sayın Salim Uslu beye şahsım ve halkım adına çok teşekkür ederim." dedi.

Başkan Şen, çöp konteynerlerini daha önceden ihtiyaç gördükleri mahallelere koyacaklarını ve çevre kirliliğini büyük ölçüde engelleyeceklerini kaydetti.




Son Güncelleme: 23.03.2015 10:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.