Karikatürlere tepki eylemi

Çorum Akıncılar Derneği’nin önderliğinde Erbakan Vakfı, ESDER, Hitit Üniversitesi, Suffa Kulübü’nün...

15 Ocak 2015 Perşembe 11:39
 Karikatürlere tepki eylemi


Çorum Akıncılar Derneği’nin önderliğinde Erbakan Vakfı, ESDER, Hitit Üniversitesi, Suffa Kulübü’nün destek vereceği ‘Rasulümüz Önderimiz Hz. Muhammed’e Saygı’ konulu basın açıklaması yapılacak.


Fransa’da bir dergide yayınlanan karikatürlere tepki olarak düzenlenecek tepki eylemi, bugün akşam saat 19.00’da PTT Merkez Şubesi önünde gerçekleştirilecek.


Akıncılar Derneği’nden yapılan açıklamada, “Bizler asla âlemlere rahmet olarak gönderilen Resulümüz önderimiz, Hz. Muhammet Efendimize saldırılmasını kabul etmeyeceğiz. Başkasının hissiyatına, duygularına saldırının fikir özgürlüğüyle alakasının olmadığını, bunun açıkça tahrik teşkil ettiğini beyan için tüm kardeşlerimizi PTT meydanına davet ediyoruz.” İfadelerine yer verildi.




Son Güncelleme: 15.01.2015 11:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.