Kavak Çimento'ya Genel Müdür

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, Kavçim Çimento Fabrikası’na Genel Müdür olan Murat Çağlayan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

01 Aralık 2016 Perşembe 16:43
Kavak Çimento'ya Genel Müdür


Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal,  Kavçim Çimento Fabrikası’na Genel Müdür olan Murat Çağlayan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


Votorantim Çorum Çimento Fabrikası eski Genel Müdürü Murat Çağlayan,  Samsun'un Kavak İlçesinde faaliyet gösteren Kavçim Çimento Fabrikası’na Genel Müdür oldu.

2 ay önce göreve başlayan Murat Çağlayan’ı, TSO Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Özbayram ve Dr. Murat Erdem ile birlikte ziyaret eden Başaranhıncal, Çağlayan’ı tebrik ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Çağlayan ise, Başaranhıncal’a Kavçim Çimento Fabrikası hakkında bilgiler verdi.

Aşkale Çimento Grubu’na bağlı bir fabrika olduklarını kaydeden Çağlayan, grubun Türkiye’de 7 fabrikası bulunduğunu ve çimento pazarında 3. sırada yer aldığını,  yüzde 100 yerli üretim yaptıklarını söyledi.


Üretimi bu yıl geçtiklerini kaydeden Çağlayan, yıllık 1 milyon 600 bin ton klinker ve 2 milyon ton çimento kapasitesine sahip olduklarını belirtti.

Son Güncelleme: 01.12.2016 16:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sirikli 2017-03-07 20:39:30

Lay lay lom