Kavuncu 60 STK ile istişare etti

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, 60 STK temsilcisi ile bir araya gelerek istişare etti.

18 Eylül 2021 Cumartesi 19:50
Kavuncu 60 STK ile istişare etti

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Çorum İnsani Değerler Platformu Temsilciliğinin organizesinde, 60 STK temsilcisi ile bir araya geldi.

Kavuncu yaptığı açıklamada, her biri bir iyilik hareketi öncüsü olan, yerel ve ulusal düzeyde faaliyet gösteren 60 civarı sivil toplum örgütünün il temsilcisinin yoğun katılımlarıyla bir araya gelerek, Çorum, Türkiye ve dünya gündemindeki bir çok konu hakkında düşüncelerini aktardıklarını, istişare ve değerlendirme yaptıklarını bildirdi.

AK Parti’nin 2023 hedefleri, 2053, 2071 vizyonu ve eğitim, kültür, gençlik konularında yapılan ve planlanan çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulunduklarını, programda söz alan STK temsilcilerinin, çalışmaları hakkında bilgilendirme ve tecrübe paylaşımında bulunduğunu belirten Kavuncu, toplantının son derce verimli geçtiğini, böylesine istifadeli bir programı düzenleyen Çorum İnsani Değerler Platformu İl Temsilcisi ve platform üyesi arkadaşlarına teşekkür etti.
Kavuncu şöyle dedi:

Yaşadığımız çağda karşılığını ve neticeyi sadece Hak'tan bekleyerek yapılan çalışmalar adeta altın değerindedir. Bu yönüyle birer iyilik hareketi olarak kurulmuş tüm sivil toplum kuruluşlarımız güçlü Türkiye’nin en büyük teminatı ve zenginliğidir. Sosyal sorumluluk çerçevesinde erdemli bir toplum inşa etmek için tamamen gönüllülük esasıyla bir araya gelen ve bunu kendine görev addederek adanmışlık ruhuyla çalışan genelde tüm stk’lar özelde İDP yeniden büyük ve güçlü Türkiye’nin inşasındaki gizli kahramanlarımızdır.

Günlük yaşantımızda, siyasette, ticarette…şahit olduğumuz hadiseler insanı insan yapan en önemli hasletin iyilik, ihsan ve yardım olduğunu açıkça ortaya koymaktadır. Günümüz toplumunda ahlaki değerlerin yeniden kuşanılmasının da vazgeçilemez ve ertelenemez bir zorunluluk olduğu aşikardır. Bu nedenle insani değerlerin yeniden kazanılması erdemli bir toplum inşası için tüm paydaşlarımızla çalışmalarımız kararlılıkla devam ediyor, devam edecektir. Bütün bu çalışmalarımız hak, hukuk, adalet temelinde insanca yaşanabilir bir dünya hedeflerimize ulaşıncaya dek sürecektir. 
Bizler hepimiz köklü bir vakıf medeniyetinin mirasçılarıyız. Vakfın özünde bulunan yardımlaşma ve dayanışma duygusuyla tüm insanlığın mutluluğunu amaçlayan hatta hayvanları ve doğayı da içine alan engin bir anlayışla hizmet etme gayretindeyiz.

Bizler bir ve beraber olduğumuz sürece insanımız, ülkemiz ve hatta dünya için fayda sağlayacak, büyük, başarılı çalışmalara hep birlikte imza atabiliriz.

Aynı ulvi gayeye hizmet için kenetlenerek, aynı hedefe yürüyen sivil toplum kuruluşu temsilcisi paydaşlarımızla hep birlikte omuz omuza bölgesinin parlayan yıldızı Çorum ve güçlü Türkiye için hedeflerimize yürüyoruz. Aziz milletimize hizmet yolunda, daha gidilecek çok yolumuz yapılacak çok işimiz vardır. Rabbim yar ve yardımcımız olsun."

Son Güncelleme: 18.09.2021 20:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu Çavuşoğlu 2021-09-19 00:35:14

Sorun bakalım toplantının masrafını kim ödemiş.
Erol Kavuncu mu?
Parti mi?
Belediye mi?

Misafir Avatar
Bilen 2021-09-21 12:24:44 @Çorumlu Çavuşoğlu

Firmaya gidip sorun öğrenirsiniz. Çamur at izi kalsın. Sizin gibi adamların ancak böyle sorular aklına gelir.

Beğenmedim! (8)
Avatar
Çorum'lu 2021-09-18 20:30:40

Seçimler yaklaşıyor. Siyaset yalan, siyasetçiler yalancıdır. Çorumdan aldığınız oylar haramdır. Çorum her zaman Üvey evlat. Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Uyumaya devam Çorum.....

Misafir Avatar
Soru 2021-09-24 12:20:09 @Çorum'lu

Çes der de var mı,istişarelerde?

Beğenmedim! (0)
Avatar
Erooollll erol 2021-09-19 10:14:48

O kadar pişmanım ki sana ve partine oy verdiğime..
Artık midem bulanıyor 2023 vizyonundan , sayın cumhurbaşkanımız diye başlayan cümlelerinizden..
hesabı kim ödeyecek , Erol ödemez , o milletin ümmetin umudu ,bi de para mı ödeyecek , zinhar..
Parti zaten ödemez , zira parti belediyenin partisi , iktidar partisi :)
Belediye öder hesabı , tüm Çorumlu vatandaşın hakkını yiyerek..
Erol ve diğerleri de toplantıda haktan hukuktan adaletten eşitlikten falan bahsedenler geniş geniş , utanmadan..
Yeyin beyler yeyin , daha çok yeyin..

Misafir Avatar
HİTİT ADAM 2021-09-20 01:08:02 @Erooollll erol

kardeş ne doğrun yazmışsın. Bir daha bizim evden oy yok bunlara...markete gidemez olduk. Marketten peynir alamıyoruz kaç aydır. Birde diyorlar ki fiyatlar düşecek. Yemin torbası düşmeden peynir fiyatı nasıl düşecek

Beğenmedim! (3)
Avatar
İskilipli 2021-09-18 20:31:04

İSKİLİP MESLEK YÜKSEK OKULU İÇİN gelişme varmıdır?
İskilipde yurt kur ihtiyacı var.
İki yıldır eğitim yok gibiydi okullar açıldı.
Hasan Yüksek okulun önünden geçerken bur okulu açamadık denildiği bilinir heralde.
Hastene 9 yılda anca bitti. heralde yüksek okulda 9 yılda mı bitecek gerçi 7.yılına girildi
Tosya tarafında çalışma olup olmadığı bu yolun ihtiyatını eksiltmez. Ülkemiz bütündür. ihtiyaç varmı var. hizmet lazım. İlçe sahipsiz olmasın

Avatar
Corum 19 2021-09-22 23:46:31

Veriniz mehteri

Avatar
Vatandas 2021-09-22 21:12:04

İnsanı değer diyorsunuz eyt ye çözüm bulamıyorsunuz. Belediye başkanlık secimlerdede. Gerçekten insani değerler verdiniz