Kavuncu ailelerle birlikte meydana indi

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, 'Ailene Sahip Çık' eylemine katılarak meydana indi.

30 Ekim 2022 Pazar 19:40
Kavuncu ailelerle birlikte meydana indi

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Ankara Sivil Toplum Platformu’nca (ASTP) düzenlenen ‘Sapkınlık Normalleştirilemez, Ailene Sahip Çık’ temalı eyleme destek verdi.

Ankara’nın Ulus Meydanı’nda gerçekleştirilen programa sivil toplum kuruluşları, aileler ve vatandaşlar yoğun bir katılım sağladı.

‘Her türlü sapkınlığa karşı olmak, karşı durmak; nefret söylemi değil, fıtrat eylemidir.' diyen Milletvekili, Kavuncu, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

ULUS MEYDANI HINCA HINÇ DOLDU

“Bugün Ankara'da, aile yapımızı, neslimizi ifsad etmeye çalışan sapkın şer odaklarına karşı Ankara Sivil Toplum Platformunca (ASTP) düzenlenen, "Sapkınlık Normalleştirilemez, Ailene Sahip Çık" temalı programa STK’larımız, ailelerimiz, vatandaşlarımızla birlikte katıldık.

Hacı Bayarm-ı Veli Camii avlusundan başlayarak ve sonrasında 7’den 70’e Ankara Ulus Meydanını hınca hınç dolduran vatandaşlarımızın, attıkları sloganlarda, taşıdıkları dövizlerde ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin yaptıkları konuşmalarda; bütün insani ve ahlaki değerler hiçe sayılarak, ‘toplumsal cinsiyet’, ‘cinsiyet eşitliği’, ‘özgürlük’, ‘onur’ gibi süslü kavramlarla topluma servis edilen sapkın, sapık ilişkilerin, gerçek beka meselemiz olan aile ve nesil güvenliğimizi tehdit ettiği konuları yüksek sesle dile getirildi.

AİLE MUTLULUKTUR, GÜVENDİR

Zira aile, huzurdur, aile mutluluktur, güvendir. Toplumları ayakta tutan en önemli unsur huzurlu, güçlü aile yapılarıdır. Aile, hem kadının hem de erkeğin iffetini, sağlığını ve hakkını koruyan en değerli kurum, en güvenli limandır. Toplumların çimentosu, mayası olan aileler, ülkelerin en büyük servetleridir. Ayrıca, Ailenin nesli muhafaza etmek gibi çok önemli ve vazgeçilmez bir görevi de vardır. Nesli korumak da aileyi korumakla mümkündür. Aile ve nesil güvenliğimiz ise, en az can ve mal güvenliğimiz kadar değerli ve dokunulmazdır.

HER TÜRLÜ SAPKINLIĞA KARŞIYIZ

Tarih boyunca kadını ana olmaktan, erkeği baba olmaktan uzaklaştırmak fıtrata, yaradılışa aykırı bir sapkınlık olarak kabul edilmiş, bütün inançlar tarafından hem reddedilmiş hem de lanetlenmiştir.

Ocaklarımızın söndürülmesi, yıkılmaz aile kalemizin yıkılması için kampanyalar düzenlenmesi, ülkemizi ve devletimizi bölüp parçalamak, istiklalimizi sonlandırmak isteyen küresel düşmanların aile kurumumuza açtığı apaçık bir savaştır.

AİLE VE NESLİ KORUMAK İÇİN…

Her türlü hastalıklı davranışlardan ailemizi ve neslimizi korumak, kadim değerlerimizi ve milli kültürümüzü muhafaza etmek en başta devletimiz, ilgili kurum ve kuruluşlarımız olmak üzere her birimizin asli ve öncelikli görevimizdir. Güçlü devletimiz, asil ve necip milletimiz, kutsal aile kurumumuzu ve nesil güvenliğimizi tehdit eden her türlü sapkınlık ve onursuzlukların ülkemizde mayalanmak istenmesine, asla müsaade etmeyecektir, hiç kimsenin şüphesi olmasın.

ANAYASAL DEĞİŞİKLİK TEKLİFİ

Bu nedenle gerçek beka meselemiz ailelerimizin, neslimizin, korunması, koruma altına alması, Anayasal güvenceye kavuşturulması için Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda, ‘Kutsal aile yapısında evlilik kurumunun, ‘sadece kadın ve erkek cinsler arasında kurulabileceği …' konularını kapsayan Anayasa değişikliği önerisi TBMM Anayasa Komisyonunda görüşülmekte olup, önümüzdeki günlerde TBMM’ne sevk edilecektir.

Nesli, insanı ve insanlığı yok etmeyi amaçlayan bu sapkınlığa, bu küreselci dayatmaya karşı yapılan bu anlamlı ve onurlu proğramı düzenleyen ASTP Başkanı Kıymetli hemşehrimiz Mustafa Kır nezdinde tüm STK'ları, yürüyüşe katılan ve destek veren herkesi tebrik ve teşekkür ediyorum.”

Son Güncelleme: 30.10.2022 21:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet 2022-10-31 00:10:59

Bu duyarlılığa teşekkür ederim ama yıllarca eğitim camiasının içinde olup da eğitimin ve eğitimcilerin hangi sorununa el attığını bilen var mı?Uzun yıllar sendikacılık yapıp da öğretmenleri ve öğretmenler odasını yangın yerine çeviren bilmem ne sınavları hakkında hiç girişimde bulundu mu sayın vekil?ÖMK hakkında hiç bilgisi var mı acaba sayın vekilin?

Avatar
Çorum 19 2022-10-31 00:39:10

Şaşırdık mi

Avatar
Fehmi 2022-10-31 10:37:20

Çorum 19, niye şaşıralım ki adam işini yapıyor, yapmayanlar utansın

Avatar
Çorumlu 2022-10-31 18:59:48

Dostlar alışverişte görsün. TRT dizilerinin hali ortada.