Kavuncu Çorum'u 'Meltem'le Zirvedekiler'e anlattı

AK Parti Milletvekili Kavuncu, 'Meltem'le Zirvedekiler' programına konuk oldu

10 Mart 2019 Pazar 17:58

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Çorum’u Kanal 7 Televizyonunun sevilen programı,"Meltemle Zirvedekiler”e anlattı.

Kanal 7 Avrupa kanalında yayınlanan “Meltem’le Zirvedekiler” programına konuk olan AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Çorum’un değerlerini ve gelişmesini aktardı. Söyleşide Çorum’un ekonomik, tarihi ve kültürel değerlerine de dikkat çeken Kavuncu, ‘Çorum yiğidin harman olduğu yerdir.” dedi. Çorum görüntüleri eşliğinde sunulan söyleşide, Kavuncu, ‘Çorum bir sanayi kenti, bölgesinin yıldızı. Ekonomik veri rakamları da bunu çok açıkça gösteriyor. Yerli ve milli sanayi, milli savunma sanayi ülke vizyonu çerçevesinde Çorum’da önemli yatırımlar yapıldı. Bundan sonra da bu yatırımlar devam edecek. Düşünün Çorum dünya markası seramik üretiyor. Seramik fabrikası yanına makine fabrikasını kuruyor. Sonra da bu makineleri hem iç piyasaya hem dışarıya satıyor. Bunun adı Ece Seramik. Tebrik ve teşekkür etmek lazım. Biz önümüzdeki dönemde Çorum’da siyasiler ve işadamlarımızla hep birlikte Çorum’u bölgesinin gelişen, kalkınan sanayi yıldızı olması konusunda çalışacağız. Çorum’un tarihiyle, insanıyla buluşmak için herkesi Çorum’a davet ediyorum.” diye konuştu.

Programda ayrıca, sanayi kuruluşları ve meslek odaları aracılığıyla Çorum’un ekonomik gelişimi ekranlara yansıtıldı.

Son Güncelleme: 10.03.2019 18:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Haluk 2019-03-10 22:41:45

Olmayan havaalanını mı anlatmış

Avatar
Bekliyoruz 2019-03-11 06:00:29

Aktifde ne yapıldı.
İskilip de üniversite binası kaba inşaatı bitmiş bekilde bekliyor?
Tosya İskilip yolu cevabını bakan veriyor.
Havaalını malum icraat istiyoruz.
Birşeyler bekleniyor.

Avatar
Çorumlu 2019-03-10 18:45:11

Vekil maşAllah çok aktif. Çorum daha önce corum un içinde corumda çalışan vekil görmedi.