Kavuncu hemşehri sofrasında

Milletvekili Kavuncu, 2007 yılında Ankara Anafartalar Çarşısı’nda yaşanan canlı bomba patlamasında yaralanan hemşehrimize konuk oldu.

21 Nisan 2022 Perşembe 12:49
Kavuncu hemşehri sofrasında

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, 2007 yılında Ankara Ulus’ta Anafartalar Çarşısı’nda yaşanan canlı bomba patlamasında yaralanan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da ziyaret ettiği hemşehrimiz Bagi Koçak’ın evine konuk oldu.

AK Parti Ankara Mamak İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl ve il ve ilçe başkanlığında görev yapan parti yöneticileri ile birlikte partisinin Mamak ilçe başkanlığı, iftar çadırını ziyaret eden Kavuncu, yine Mamak’ta ikamet eden Çorumlu Koçak ailesine misafir oldu. Kavuncu, Ramazan’ın 19. gününde mübarek ayın rahmet iklimiyle bereketlenen sofrada Alaca ilçesi İsmalli köyünden 2007 yılında Ankara Ulus’ta Anafartalar Çarşısı’nda yaşanan canlı bomba patlamasında yaralanan Bagi Koçak’ın evinde oruçlarını birlikte açtıklarını söyledi.

Kavuncu, açıklamasında şu bilgileri aktardı:

“Çorumlu hemşehrimiz ve ailemizle Ramazan'ın huzurunu ve sevincini paylaştık; kardeşliği yaşadık. Ramazan’ın verdiği huzurla gönülden sohbetin samimiyeti içimizi ısıttı. Hasta olan aile büyüğüne geçmiş olsun dileklerimizi iletip, Rabbim’den acil şifalar dileyerek hayır duasını aldık. Hal hatır, sual ettiğimiz hemşehrilerimizin talep ve isteklerini dinleyerek; sorunlara çözüm üretmeye çalıştık. İki yıl aradan sonra bizleri eski Ramazanlara kavuşturan Rabb’imize hamdolsun.

Gönül hanelerini bizlere açan memleketimin güzel insanlarıyla birliğimizle, dirliğimizle, istişare ile gönül köprüleri kurmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızı hane hane ziyaret edip, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını iletip, Ramazan-ı Şeriflerini tebrik ediyoruz.

7'den 70'e tüm hemşehrilerimiz ile gönül köprüleri kurmakta kararlıyız. Zira çalışmalarımızın rotasını aziz milletimizin beklenti ve talepleri oluşturmaktadır. Bu nedenle her zaman her yerde hemşehrilerimizle beraber oluyoruz. Tevazu, samimiyet ve gayret ile el ele gönül gönüle aziz milletimize en iyi hizmeti ulaştırma gayretindeyiz.

Göstermiş oldukları teveccüh, misafirperverlikleri, samimiyetleri ve hoş sohbetlerinden dolayı evlerini ve gönüllerini açan kıymetli hemşehrilerime ve böylesine güzel bir akşamda hemşehrilerimizle birlikte olmamıza vesile olan Mamak ilçe Başkanımıza, il ve ilçe yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum."

Son Güncelleme: 21.04.2022 13:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş 2022-04-21 15:23:33

bu evde eminim yemek yiyecek masa olmadığı için yer sofrasında yemişlerdir.

Avatar
Batandaş 2022-04-22 07:48:43

Sayın Kavuncu gerçekten bu kadar kurgulanmış bir görüntü verilmez kardeşim

Avatar
Hasan 2022-04-21 14:21:37

Emekli olunca artık böyle hayır işlere devam eder Erol hoca, hayırda yarışmak lazım

Avatar
İSKİLİPDEN 2022-04-21 17:29:32

Sayın vekilimizden;
¤Halk yardımları ile temel ve çatı kapama noktasına gelen ancak üniversiteye decir edilip sonra Çürük olduğuna ilişkin rapor üzerine bekleyen MESLEK YÜKSEK OKULU İÇİN GİRİŞİM,
~Tosya İskilip YOLU için girişim,
- İskilipe kapalı spor salonu, kültür merkezi, gençlik merkezi tiyatro / sinema salonu için girişim.
- Çoruma BİLİM MERKEZİ, YHT, POLİB EĞİTİM MERKEZİ, öz konularında bir girişim bekliyoruz.

Avatar
Ahmet 2022-04-21 17:37:39

Çoruma bir fayda getirecek yatırım yaptır

Avatar
Çorum 19 2022-04-22 22:56:29

Yer sofrasinda yiyince sevap artıyor mu sahabe mi olunuyor halk adamı mi köydeki gelin bile yemek odası takımı istiyor of of bu popülizm bitirdi ulkeyi

Avatar
Kusura bakma 2022-04-23 08:11:08

Valla artık bu vekilden de ASC gibi sıkıldık. Habire işleri şov.

Avatar
Şuayip 2022-04-23 15:56:17

Parti olarak yer sofracılar...