Kavuncu: 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın'

TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Çocuk Hakları Alt Komisyonu Üyesi Çorum Milleüvekili Erol Kavuncu, Gaziantep'te incelemelerde bulundu.

16 Ocak 2022 Pazar 13:10
Kavuncu: 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın'

Şehitkamil Vadi Parkı yerinde inceleyen TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Çocuk Hakları Alt Komisyonu Başkanı R. Sezer Katırcıoğlu, “Gerçekten Şehitkamil Vadi Park gözlerimizi kamaştırdı, göğsümüzü kabarttı. Gazi şehrimiz, yine Türkiye'ye örnek olacak bir belediyecilik sergilemiş. Millet Bahçeleri adına da çok büyük rol model olmuş. Bu konuda Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’nu kutluyorum” dedi.

Bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Gaziantep’e gelen TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Çocuk Hakları Alt Komisyonu Başkanı AK Parti Kocaeli Milletvekili R. Sezer Katırcıoğlu ve beraberindeki AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunusever, AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak ve CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’dan oluşan heyet, Şehitkamil Vadi Parkı’nı yerinde inceledi. Heyete Gaziantep Valisi Davut Gül, AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, Gaziantep Şehitkamil Kaymakamı Ömer Kalaylı, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu eşlik etti. Başkan Fadıloğlu, Şehitkamil Vadi Park hakkında heyete detaylı bilgiler verdi.

GÖZLERİMİZİ KAMAŞTIRDI, GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTI

Şehitkamil Vadi Park’ın belediyenin öz kaynaklarıyla yapılmış olmasının ve daha birçok özelliğinin rol model niteliğinde olduğunu belirten TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Çocuk Hakları Alt Komisyonu Başkanı R. Sezer Katırcıoğlu, “Gerçekten Şehitkamil Vadi Park gözlerimizi kamaştırdı, göğsümüzü kabarttı. AK Parti Belediyelerinin hizmet noktasında, doğaya olan katkısını bir kez daha görmüş olduk. Bu parkımızın öne çıkan bir özelliği de belediyenin öz kaynaklarıyla yapılmış olmasıdır. Bütün kullanılan malzemeler dahil, işçilik de dahil belediye kaynakları ile yapılması, akıllı park olması, enerjisini kendisinin üretiyor olması, dizaynından, bahçe peyzajına kadar her şey harika olmuş. Gerçekten çok mutlu oldum. Havuzu, ağaçların, çiçeklerin seçimi, aydınlatmaya kadar her şeyi çok özenle seçilmiş ve çok başarılı. Gazi şehrimiz, yine Türkiye'ye örnek olacak bir belediyecilik sergilemiş. Millet Bahçeleri adına da çok büyük rol model olmuş. Bu konuda Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’nu kutluyorum. AK Parti Milletvekilleri olarak, AK Parti Belediyeciliğin AK hizmetlerine şahit olmak bizleri mutlu ediyor” dedi.

HER ŞEY DÜŞÜNÜLMÜŞ

AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, Şehitkamil Vadi Parkı’nın doğa dostu olduğunu ifade ederek, “Şehitkamil Vadi Park’ında birçok detaya dikkat edilmiş, zarafet, sanat kullanılmış. Doğa dostu olması, sürekliliği olması, bakımı, temizliği ile her şeyi çok güzel. Bu konuda Başkanımızı tebrik ediyoruz. Çocuktan yaşlısına kadar her şey detayıyla düşünülmüş. İnşallah bu parkımız, diğer illerimize de örnek olacaktır” şeklinde konuştu.

HALKI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN SÖZÜNÜN EN GÜZEL ÖRNEĞİ

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu ise, “Halka hizmet Hakk’a hizmet, sözünün tam manasını, halkı yaşat ki devlet yaşasın sözünün en güzel örneğini şu an burada görüyoruz. Biz Başkanımızın başarılarını görmüş olduk. Bu başarılarından dolayı da Başkanımızı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAK BİR PARK

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunusever, Şehitkamil Vadi Parkı’nın Türkiye’ye örnek bir park olduğunu kaydederek, “Gaziantep’e birçok kez geldim ama bu gelişimde hakikaten çok daha mutlu oldum. Çünkü şu an gezdiğimiz Şehitkamil Vadi Park, gerçekten Türkiye'ye örnek olacak bir park, millet bahçelerine örnek olacak bir park. İçerisindeki hem dokusuyla hem bitkileriyle hem de çocuklara, gençlere, yaşlılara hitap edecek noktalarıyla gerçekten güzel bir park olmuş. Gaziantep, gerçekten çok ileriye gelmiş durumda. İnşallah mevcut Başkanlarımız sayesinde Gaziantep bir aşama daha atlayacaktır. Başkanımızı ve ekibini tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

HERKES GÖREVİNİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPIYOR

MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak ise, “Gaziantep’i gerçekten çok güzel gördük, diğer illere de örnek olmasını diliyorum. Valimize, Belediye Başkanlarımıza, Milletvekillerimize teşekkür ediyorum bu konuda. Herkes görevini en iyi şekilde yapmaya çalışıyor. Ortada güzel hizmetler gözüküyor. İnşallah diğer belediyelerimiz de Gaziantep'i örnek alır ve bu hizmetler diğer illerimize de yansır” ifadelerini kullandı.

CHP’Lİ TANAL DA BEĞENDİ

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal ise, “Gördüğümüz üzere vatandaşlarımızın dinlenmesi için, sağlıklı ve düzenli bir çevre ortamında yaşamlarını sürdürmeleri açısından gerçekten çok güzel bir park yapılmış. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tam Tersi 2022-01-16 13:28:35

Bunların düşüncesi böyle..Uygulama tersi...Tarikat yurdunda baskıdan genç intihar ediyor...İnsan ölmüş önemli değil bunlar için...Tarikatlar FETO gibi memleketi ele geçirsin..Bunların zihniyeti değişmez.

Avatar
Çorumlu 2022-01-16 17:17:25

Çoruma yakışan bir mv. Çorumun potansiyeli anca bu kadar yazık.. Tiyatro izler gibi izliyorsunuz

Avatar
Eyt 2022-01-16 21:53:54

İnsan hakları diyince eyt geliyor aklıma yaşamaya fırsat bulamiyoruz

Avatar
Çorum 19 2022-01-17 00:01:44

Eskişehir'deki parkları Yılmaz Büyükerşen yaptırdı diye gözleriniz gormuyordur

Avatar
Kenan 2022-01-17 05:54:51

gezdiği yerlerden tecrübe ne kazanıp Çoruma faydalı BİR İŞ BİR PROJE SUNDU?
BOŞ BOŞ İŞLER SEÇİM YAKLAŞIYOR
İSKİLİP MESLEK YÜKSEK OKULU?
İSKİLİP TOSYA YOLU?
YÜKSEK HIZLI TREN?

Avatar
İskilipli 2022-01-16 16:35:22

Ne kadar doğru söz.
İlçeler Boşalıyor. Boşalıyor. Insanı yaşatki/Halkı yaşattı Devlet yaşasın.

Avatar
Çorum 19 2022-01-21 10:54:06

Park bahçe karın doyurmuyor

Avatar
Vatandas 2022-01-22 21:56:00

İNŞAATI yasat ki hükümet yaşasın demek istedin sanırım

banner165