Kavuncu yollara tekrar el attı

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Çorum-İskilip Karayolu, İskilip Virajı ve İskilip-Çankırı-Ankara Yolu çalışmalarını yerinde inceledi. 

12 Temmuz 2021 Pazartesi 18:17
Kavuncu yollara tekrar el attı

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Çorum-İskilip Karayolu, İskilip Virajı ve İskilip-Çankırı-Ankara Yolu çalışmalarını yerinde inceledi.

Kavuncu’nun verdiği bilgiye göre, Karayolları Bölge Müdürü Rıfat Silov, AK Parti İskilip ve Bayat AK Parti İlçe Başkanlar, Bayat ve Uğurludağ Belediye Başkanları, ilçe teşkilatları ve İl Genel Meclis üyeleri ile birlikte yapımı devam eden İskilip-Çankırı yolumuzda incelemelerde bulunuldu.

BİR AYDA BİTECEK, TAMAMI KAPLAMA ASFALT OLACAK

İskilip’ten Çankırı İl sınırına kadar olan 43 km'lik yolun tamamının kaplama asfalt yapılacağı bilgisini paylaşan Kavuncu, çalışmalar hakkında bilgi veren firma yetkililerinden heyelan ıslahı, üstyapı onarım çalışmaları ile sathi kaplama ve yenileme çalışmalarının bir ay içerisinde tamamlanması sözünü aldıkların belirterek, “Yaklaşık 100 bin nüfusa hizmet veren, önemli bağlantı yolumuz yaklaşık bir ay gibi kısa bir süre sonra hemşehrilerimizin hizmetinde olacak."dedi.

KAZALARIN YAŞANDIĞI İSKİLİP VİRAJI İÇİN TEKNİK İNCELEME

Kavuncu, Karayolları Bölge Müdürü Rifat Silov ve İskilip İlçe Başkanı Yusuf Kaya, ilçe teşkilatı ve il genel meclisi üyeleri ile birlikte İskilip-Çorum yolu 4. kilometresindeki  keskin ve tehlikeli virajı yerinde incelediklerini aktardı.
Sık sık kazalara neden olan virajın teknik ekip tarafından yerinde inceleneceğini belirten Kavuncu, “Yol güvenliğini ciddi anlamda tehlikeye sokan bu viraj karayollarından gelecek teknik ekiplerce incelenecek. Bizlerin desteği Bölge Müdürümüzün talimatlarıyla proje çalışmalarına başlanacak inşallah. Çorum'umuzun her noktasında ulaşım ve altyapı alanında hizmetlerimizin kalitesini her geçen gün artırıyoruz."diye konuştu.

ÇORUM-İSKİLİP YOLU AYNI HIZLA DEVAM

Karayolları Bölge Müdürü Rifat Silov ile Çorum'u, İskilip, Bayat, Uğurludağ ilçelerine bağlayan, aynı zamanda Çorum’un Çankırı-Ankara-İstanbul bağlantısını sağalyan İskilip yolunda devam eden yol çalışmalarını incelediklerini kaydeden Kavuncu, “Yol çalışmalarının son durumu hakkında yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldık. Bölge halkımız için oldukça önemli olan yolumuzun çalışmalarının aralıksız devam ettiğini memnuniyetle müşahede ettik. Hızlı, konforlu ve emniyetli bir ulaşım hemşehrilerimizin emrinde olacak.” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 12.07.2021 19:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şapinuva 2021-07-12 23:33:50

Seçimler yaklaşıyor.Çorum ve Çorumluları uyutmaya başladılar.Yakında Çorum Havaalanı, YHT, POLİS MESLEK OKULU, ASKERİ ACEMİ BİRLİĞİ, ŞEHİR HASTANESİ VB. YATIRIMLARI geliyooooor. Uyumaya devam Çorum.....

Avatar
ali 2021-07-13 05:49:18

Bu yol yıllardır bitmedi..Çok sevdiğim Bayattan soğudum bu yollar yüzünden....Siyasilerin yüzü yok bu konuda konuşmaya ama:(...

Avatar
Dirilis 2021-07-12 18:54:38

Sayın vekilim iskilipin bayatın vekilim demiştiniz tosya yolu ne oldu vermiştiniz. Hicbir gelişme yok birde tosya yolunda o virajlarda incelmese bulunsanız bence iyi olur . Iyi calismalar

Avatar
İskilipden 2021-07-12 21:12:26

İskilip Den sanayi düğün salonu önü keskin viraj ve İskilip sanayi çıkışı KESMİN VİRAJ ORADA ÇEVRELER KAZILMIŞ ŞEKİLDA ANCAK BİR GELİŞME YOK B AÜŞKA BİR YERDE OLİRSA BİR İKİ GGÜNDE DÜZELTİLİR. İSK İİLİP BAYAT A R ASİ YENİ YAPOLAN YENDE ASFALT ÇIKINTISI MEVÇUT. BA YYAT ÇANKIRI ARASI H İÇ BİR ÇALIYMA yoktu
Peşinde gerçekmi acaba hiçbir hareket yokken acab aa gerçekmi çalışma devam mı edecek. başka yerden mi bühsediliyor.

Avatar
Çorumlu 2021-07-12 22:01:27

Hahhaha

Avatar
Hicham el Guerrouj 2021-07-13 00:30:14

Şu İskilip Bayat arasındaki yukılan duvar, tekrar yapılması, asfaltın yine bozulması, yama, tamirat, yenileme... Üç liralık işin onüç liraya yapılması, yeniden ihale, Karayolları'nın harcamaları, yerinde inceleme, başa dönüş, hizmet yaptık diye reklâm...
Sonuç?
Seçimde kime ne oranda oy veriliyor?
Ver mehteri!

Avatar
Kennan 2021-07-13 07:10:00

İskilipde halk yardımları ile temel ve çatı kapama durumuna gelip sonra üniversiteye devir edilen sonra üniversitece Çürük olduğundan inşaatı güçlendirme yapılıp. bekleyen. bina NE OLUCAK?
Pandemi öncesi çarşıda merkezde belediye işhanında eğitimi devam edilen ( yapımı çürük diye duran bina bu binadan yüz kat sağlamdır) yeni öğretim DÖNEMİNE 40 gün gibi bir süre kalmışsa ne düşünülüyor. neden bir şey yapılmıyor NEDEN

Avatar
çorum 2021-07-13 10:12:24

Bu kafalarla M.Ö 10.000 ne gideceğiz.