Kavuncu’nun gayreti netice verince teşekkür geldi

AK Parti Milletvekili Erol Kavuncu'nun yıllardır kangren haline dönüşen Çorum-İskilip Karayolu'nun hızlandırılmasındaki gayretine teşekkür geldi.

31 Ekim 2020 Cumartesi 00:09
Kavuncu’nun gayreti netice verince teşekkür geldi

Çorum’un İskilip ilçesinin kangren haline gelen karayolu problemi yıllardır gündemdeki yerini korurken, son aylarda yol yapım çalışmalarının hızlanması bölge halkını umutlandırıyor.

İskilip’te yayın yapan İskilipliyiz.com sitesi,  yıllardır İskilip-Çorum Karayolu’nun yapılması için çaba sarf edildiğini, 2012 yılında yol yapım ihalesine çıkıldığını, 8 yıl boyunca bir çok firmanın çalışma yaptığı halde bir arpa boyu yol alınamadığını hatırlattı. Söz konusu haber sitesi, Çorum-iskilip ve bölge ilçeleri yakından ilgilendiren İskilip Karayolu’nda geçen yıldan itibaren yapılan çalışmalar sonucu Haremi Deresi ve Çorum tarafının bitme aşamasına geldiğininin altını çizerek, “Yaptığımız araştırmalarda AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu’nun yol çalışmalarının hızlandırılmasında gayretlerinin olduğunu öğrendik. Bir İskilipli olarak Erol Kavuncu’ya çok teşekkür ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 01.11.2020 21:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şinasi 2020-11-06 12:48:05

Parmaktan sonra devam edecek. Ne bu yahu. Sirf resim cekinmek icin parmak pozu veriyor erol kavuncu :)

Avatar
Çorum Osmancık 2020-10-31 12:59:13

Osmancık Yoluyla da bir ilgilense keşke
Kırkdilim Çorum arasında çok yavaş ilerliyor
Son 2-3 km Kalmış 1 haftalık işi var makineler sürekli arıza yapıyor
Bir an önce bitirilmesi sarmaşa mevkii çok tehlikeli

Avatar
Hamza 2020-10-31 13:32:08

hebercim19 İskilip site vekilin hakkını teslim etmiş görünen köy kılavuz istemez İskilip yolunda çalışmalar tam gaz ayrıca inanmayanlar yorumların üstündeki linkleri tıklasınlar güçlü çorum büyük Türkiye her şey daha güzel olacak inşAllah

Avatar
kenann 2020-10-31 14:47:52

Çorum Çankırı 1,5 saate iniyor.( İskilip Bayat arası 200 metre biterse eğer)