Kavuncu’nun o sözleri rahatsız etti

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu’nun partisi adına TBMM'de yaptığı konuşma bazı çevreleri rahatsız etti.

14 Aralık 2022 Çarşamba 11:29
Kavuncu’nun o sözleri rahatsız etti

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu’nun, TBMM bütçe görüşmelerinde Diyanet İşleri Başkanlığı’nın bütçesi ile ilgili AK Parti Grubu adına yaptığı konuşma bazı çevreleri rahatsız etti.

Gazete Duvar ve Cumhuriyet’te yer alan haberlerde, AK Partili Kavuncu’nun ailenin önemine dikkat çektiği konuşmasında, ‘Kadını ana olmaktan, erkeği baba olmaktan uzaklaştıracak sapkınlıklar’ ifadelerini kullandığı hatırlatılarak, LGBTİQ+ bireyleri hedef gösterdiği vurgulandı.

PEKİ KAVUNCU NE DEMİŞTİ

“…Son zamanlarda sözde insan hakları savunucusu, küreselci insanlık düşmanları tarafından kadının şiddete karşı korunması maskesiyle kadını ve erkeği kendi biyolojik kimliklerinden kopartılarak ortadan kaldırılmasına yönelik küresel ölçekli bir saldırıyla karşı karşıyayız. Bütün insani ve ahlaki değerler hiçe sayılarak toplumsal cinsiyet, cinsiyet yönelimi özgürlüğü gibi kavramlarla topluma servis edilen sapkın ve sapık ilişkiler aile ve nesil güvenliğimizi tehdit etmektedir. Tarih boyunca kadını ana olmaktan, erkeği baba olmaktan uzaklaştıracak sapkınlıklar yaratılışa aykırı olarak kabul edilmiş. Bütün inançlar tarafından reddedilmiştir.”

Son Güncelleme: 15.12.2022 11:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Secmen 2022-12-14 15:31:59

Evde tencere kaynayatamayan çocuklarına haclik veremeyen ailerin bir an önce durumunu düzeltecek çareler arayın. Eyt den. Başlayabilirsiniz sahaya indiginiz zaman projelerden çok eyt sorusuyla karsilacaksiniz. Yol su doğalgaz artık sona kaldı saygilarimla

Avatar
Vatandaş 2022-12-14 20:50:06

Yarası olan gocunur.Rahatsız olanlar belli.

Avatar
Çorumlu 2022-12-15 02:54:26

9 yaşındaki sübyanıda söyle heykelini dikelim.