Kaya Antalya’da seminere katıldı

İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya ve İl Genel Meclis Üyeleri, Türkiye İl Genel Meclis Üyeleri Derneği tarafından...

28 Ekim 2014 Salı 14:07
 Kaya Antalya’da seminere katıldı


İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya ve İl Genel Meclis Üyeleri, Türkiye İl Genel Meclis Üyeleri Derneği tarafından Antalya’da düzenlenen İl Özel İdareleri seminerine katıldı.


Türkiye İl Genel Meclis Üyeleri Derneği tarafından “Mahalli İdare Sistemi İçerisinde İl Özel İdareleri, İl Özel İdarelerinde Hizmetlerin Yürütülmesi ve 5302 Sayılı Kanunun Uygulanması” başlığıyla 13'üncüsü düzenlenen İl Özel İdareleri Semineri Antalya'da düzenlendi.


Özkaymak Falez Otel'de 22-26 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen seminerde Türkiye genelinden İl Genel Meclis Başkanları, İl Encümen Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyeleri yer aldı.


Seminerdeki divan heyetinde konuşmacı olan Çorum İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya,  İl Genel Meclis çalışmalarında öncelikli olarak samimiyet ve hoşgörü olması gerektiği vurgusunda bulundu.


Çorum İl Genel Meclisi’nin bütün üyeleriyle birlikte gayet uyumlu bir çalışma ve performans sürdürdüğünü kaydeden Meclis Başkanı Kaya, ‘köylü milletin efendisidir ve Hakk’a hizmet halka hizmet’ anlayışları doğrultusunda tüm kamu kurum ve kuruluşları ile milletimize hizmet edeceklerini ifade etti.




Son Güncelleme: 28.10.2014 14:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.