Kaya'dan Özil'e destek

AK Parti Milletvekili Oğuzhan Kaya, Türk futbolcu Mesut Özil'e destek verdi

23 Temmuz 2018 Pazartesi 12:38
Kaya'dan Özil'e destek

AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Türk futbolcu Mesut Özil’e sosyal medyadan destek verdi. Almanya'nın Dünya Kupası'na 80 yıl sonra ilk turda veda etmesinin ardından Türk asıllı futbolcu Mesut Özil, en çok eleştirilen isimlerdendi. Özellikle de aşırı sağcıların hedefindeydi. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'la çektirdiği fotoğraf nedeniyle eleştirilen yıldız futbolcu sonrasında “Kazandığımızda “Alman”, kaybettiğimizde “Göçmen” oldum. Türklüğüme saygıduyulmadı” dedi ve Almanya Milli Takımı’ndan ayrıldı.

Dünya basınında deprem etkisi yapan bu ayrılış farklı bakış açılarıyla yorumlanırken, AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, sosyal medya hesabından yıldız futbolcuya destek verdi. Kaya, “Başarılarıyla göğsümüzü kabartan Mesut Özil, “kazandığımızda “Alman” kaybettiğimizde “Göçmen”oldum, Türklüğüme saygı duyulmadı” dedi ve Almanya Milli Takımını bırakan ve ırkçılık için onurlu duruşundan dolayı gurbetçimizin yalnız olmadığını ve her zaman yanında olduğunu bilmesini isteriz.” dedi.

Son Güncelleme: 23.07.2018 12:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165