Kaymakam tebrikleri kabul etti

Sungurlu Kaymakamı Osman Beyazyıldız, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeni ile makamında tebrikleri kabul etti.

29 Ekim 2014 Çarşamba 16:51
 Kaymakam tebrikleri kabul etti


Sungurlu Kaymakamı Osman Beyazyıldız, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeni ile makamında tebrikleri kabul etti. 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Sungurlu Kaymakamı Osman Beyazyıldız’ın makamında gerçekleşen tebrik kabulüne, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Necip Sirkeci, Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ve daire amirleri katıldı.

Sungurlu Kaymakamı Osman Beyazyıldız, "Türk Milletinin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde kazandığı bağımsızlık mücadelesinin en önemli zaferi olan Cumhuriyetimizin 91. Kuruluş yıldönümünü kutlamanın heyecan ve gururunu yaşıyoruz. 29 Ekim 1923 tarihinde ilan edilen Türkiye Cumhuriyeti, esaret altında verilen destansı mücadelenin galibiyetiyle taçlanarak, tüm dünyaya ilan edilmiş bağımsız yaşama iradesinin ismi, Türk Milletinin uygar dünyadaki saygın yerinin gurur abidesidir. Cumhuriyetimizin kuruluş aşamasına kadar geçen sürede Türk Ulusunun sergilediği istiklal mücadelesi dünya üzerinde örneğine çok az rastlanabilecek bir kahramanlık destanıdır” dedi.





İHA

Son Güncelleme: 29.10.2014 16:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.