Kaymakam’dan Kore Gazisine ziyaret

Uğurludağ Kaymakamı Hasan Gümüşçüoğlu, Kore Gazisi Abdullah Topal’ı ziyaret etti.

15 Ekim 2014 Çarşamba 17:01
 Kaymakam’dan Kore Gazisine ziyaret


Uğurludağ Kaymakamı Hasan Gümüşçüoğlu, Kore Gazisi Abdullah Topal’ı ziyaret etti. 

Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet İldeniz’in hazır bulunduğu ziyarette Kaymakam Gümüşçüoğlu ve eşi Nagihan Gümüşçüoğlu, gazi Ahmet Topal ile yakından ilgilenerek sohbet etti.

Ziyaretin tanışma ve kaynaşmaya vesile olduğunu ifade eden Gümüşçüoğluı, "Mutlu bir aile tablosu ile karşılaştım ve sizin gibi değerli insanlarla tanıştığım için çok mutluyum. Abdullah amcamız herkes için örnek bir insan. Gazilik unvanının yanı sıra sevgi dolu oluşu, o güler yüzlülüğü bizleri çok memnun etti. Bizler, şehit ve gazilerimiz sayesinde bu vatan topraklarında rahatça yaşamımızı sürdürüyoruz. Onlar bizim baş tacımız. Gerektiği zaman yanlarında olmaya hazırız. Gazilerimize Allah’tan sağlık sıhhat ve uzun ömürler diliyor, bütün gazilerimize saygılar sunuyorum" dedi.

Kaymakam Gümüşçüoğlu ve protokol üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kore gazisi Abdullah Topal ise, o dönemde yaşadıkları ve anılarını anlattı.

Medine Topal da, eşi Abdullah Topal ile askere gitmeden evlendiklerini ve eşi askere gittikten sonra kendisinden 7 ay boyunca haber alamadığını ve çok sıkıntılı zamanlar yaşadığını söyledi.

Şimdi ise mutlu bir yaşam sürdüklerini ifade eden Kore Gazisi Abdullah Topal, “O hasretlik yıllarından sonra biz eşimle birbirimizi hiç kırmamaya çalıştık. Birbirimizi hep idare ettik. Çok şükür çocuklarımızı yetiştirdik, evlendirdik. Şimdi torunlarımız ziyaretimize geliyor. Yüce Allah’ım herkese bizim kadar uzun ve mutlu evlilikler nasip etsin” dedi.





İHA

Son Güncelleme: 15.10.2014 17:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.