Kaymakamlar değişti, yeni vali yardımcısı atandı

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Çorum’un bazı ilçe kaymakamları değişirken, yeni bir vali yardımcısı atandı.

20 Ağustos 2021 Cuma 12:11
Kaymakamlar değişti, yeni vali yardımcısı atandı

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Çorum’un bazı ilçe kaymakamları değişirken, yeni bir vali yardımcısı atandı.

Resmi Gazete’de yayınlanan kararnameye göre,  yaklaşık 3 yıldır Çorum'da görev yapan Vali Yardımcısı Recep Yüksel, Sinop Vali Yardımcılığı'na atanırken, Isparta Vali Yardımcısı Hakan Kubalı ise Çorum Vali Yardımcısı oldu.

Çorum'un Alaca Kaymakamı Kürşat Atak Teftiş Kurulu Başkanlığına Mülkiye Müfettişi olarak atandı. Mardin’in Derik Kaymakamı Hicabi Aytemür ise Alaca Kaymakamı oldu.

Gaziantep Araban Kaymakamı Abdülhamit Mutlu Ortaköy Kaymakamlığına, Bayat Kaymakamı Mustafa Çelik Giresun Alucra Kaymakamlığına, Mecitözü Kaymakamı Murat Yayabaşı Yozgat Yenifakılı Kaymakamlığına, Uğurludağ Kaymakamı Muhammet Çiftçi Edirne Lalapaşa Kaymakamlığına, Çorum Valiliği Kaymakam Adayı Cihat Abukan Kastamonu Seydiler Kaymakamlığına, Muğla Valiliği Kaymakam Adayı Pınar Uz Laçin Kaymakamlığına, Sakarya Valiliği Kaymakam Adayı Mustafa Atış Mecitözü Kaymakamlığına, Van Valiliği Kaymakam Adayı Yunus Emre Bozkurtoğlu Bayat Kaymakamlığına, Aydın Valiliği Kaymakam Adayı Göktuğ Kaan Ayaz Dodurga Kaymakamlığına atandı.

Isparta Vali Yardımcısı Hakan Kubalı da, Çorum Vali Yardımcısı oldu.

Son Güncelleme: 20.08.2021 12:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorum'lu 2021-08-20 14:14:49

Vali yardımcısı Sayın Recep Yüksel Çorum'daki Savunma Sanayi toplantısında Çorumun Havaalanına ve Taşımalı Yük Treni için Demiryoluna acil ihtiyacı var demişti. Çorumun Havaalanına ve Demiryolunu kim dile getirir ise hemen fişini çekiyorlar. Çorum birileri tarafından itibarsızlaştıyorlar. Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Uyumaya devam Çorum.....

Avatar
Orhan 2021-08-20 18:05:40

Recep Yüksel tecrübeli birikimli çalışkan bir idarecimizdi, yolu açık olsun. Çorum için kayıp, Sinop için kazanç.

Avatar
İbrahim Yıldız 2021-08-20 22:50:32

Bazı yıldızlar hep parlarlar. Tanıdığım idarecilerin içersinde konusuna hakim çevresine örnek davranışları ve olumlu yöndeki ilişkileri hep fark edildi Allah sizden razı olsun. Rabbim yar ve yardımcısı olsun. Güle güle git kardeşim

banner165