Kaymakamlık ta MOBBİNG araştırması istedi

İskilip Belediyesi’nden sonra İskilip Kaymakamlığı da MOBBİNG araştırması yapılmasını istedi.

06 Ekim 2013 Pazar 14:38
 Kaymakamlık ta MOBBİNG araştırması istedi


İskilip Belediyesi’nden sonra İskilip Kaymakamlığı da MOBBİNG araştırması yapılmasını istedi.

İskilip Belediyesi’nin geçtiğimiz günlerde Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek Mobbing İle Mücadele Derneği Çorum Şubesi'nden talep ettiği Mobbing araştırmasını İskilip Kaymakamlığı da talep etti.

Mobbing İle Mücadele Derneği Çorum Şube Başkanı Eğitimci-Yazar Mahmut Özkoca, İskilip Kaymakamı Şuayip Gürsoy'a nezaket ziyaretinde bulundu. Kaymakam Gürsoy'un İskilip Kaymakamlığı görevine başlamasını memnuniyetle karşıladıklarını aktaran Özkoca, Gürsoy'un eğitim ile ilgili konularda hassasiyetini bildiklerini ve bunun İskilip için artı bir değer olduğunu söyledi. Ziyarette Mobbing ile Mücadele Derneği'nin yapısı ve amaçlarından söz eden Özkoca, İskilip Belediyesi'nin resmi kurumlar bazında geçtiğimiz günlerde Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek kendilerinden kurum içi mobbing araştırması yapmasını istediğini hatırlatarak, "Bu, Türkiye'de bir ilkti. İskilip Belediyesi'nde kurum içi mobbing araştırması ve anket çalışması ile birlikte personele yönelik bir seminer gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Bu çalışmaların personelin performansına olumlu etkide bulunacağını düşünüyoruz" dedi.

Mobbing İle Mücadele Derneği Şubesi’nin Çorum'da yeni olduğunu bildiğini belirten Kaymakam Gürsoy ise  "Açıldıktan kısa bir süre sonra derneğin böyle güzel çalışmalara imza atmış olmasından dolayı Mobbing İle Mücadele Derneği'ni kutluyorum. Biz de Kaymakamlık olarak dernekten kurum içerisinde mobbing ile ilgili bir anket düzenlemesini talep ediyoruz. Bu anketin sonuçlarına göre kurum personeli ve yöneticilerinin performanslarını gözleme ve eksik varsa düzeltme şansına sahip olabileceğiz" diye konuştu.

Ziyaretin ardından Özkoca, Kaymakam Gürsoy'a yazarı olduğu kitaplardan hediye etti.




Son Güncelleme: 06.10.2013 14:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165