Kaza kavşağına 'etkili çözüm' gerekiyor

Çorum Tabip Odası, meslektaşlarının yaralandığı kaza sonrası Buhara Kavşağı ile ilgili açıklama yaptı

14 Nisan 2020 Salı 16:47
Kaza kavşağına 'etkili çözüm' gerekiyor

Çorum Tabip Odası Buharaevler Kavşağı’nda meydana gelen kazada bir meslektaşlarının yaralanması üzerine açıklama yaptı.

Açıklamada, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Cildiye Uzmanı Dr. İnci Özer’in dün mesai çıkışında arabasıyla Çorum çevre yolu Buhara kavşağında kırmızı ışıkta beklerken arkadan bir kamyonun çarpması sonucu yaralandığı ve boyun kemiğinde kırık tespit edilerek ameliyata alındığı hatırlatılarak,  kavşakta trafik yoğunluğuna dikkat çekildi. Açıklamanın devamında, “Hastane güzergahı olması, Pazar yerinin düzenlenmesi ve Buhara semtinin büyümesiyle ‘Buhara Kavşağı’ çok yoğun bir kavşak halini almıştır. Hastaneye gidiş ve gelişte hastane personeli ile hasta ve yakınları çevre yolunu sıklıkla kullanmaktadır. Bundan sonrada üzücü kazaların yaşanmaması adına en kısa sürede buraya ve hastane kavşağına etkili bir trafik düzenlemesinin yapılması gerekliliğini iletmek isteriz” denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Serdar 2020-04-15 13:19:18

Tabip odası bir doktor kaza yapınca mı kendi varlığının farkına vardı..Koronadan binlerce insanımız kırılıyor, Dünya kasıp kavruluyor tık yok, ses yok, aşı yok, bilimsel destek yok..Bu arada tüm sağlık çalışanlarını bu süreçteki fedakarlıkları için teşekkür ediyoruz..Sağlıkçılar İyiki var Tabip Odası olmasa da olur..

Avatar
vatandaş 2020-04-15 17:29:41

serdar beye yorumu için teşekkur ediyoruz.vatandaşın düşüncesini yansıtmış.

Avatar
Hep Kahır 2020-04-14 22:19:39

Ya Çevreyolunu şehir dışına alın ya da köprülü kavşaklarla transit geçiş sağlayın.Allah aşkına gitsinler Manisa’nın Turgutlu ilçesine baksınlar.Bir ilçe kadar bile olamıyoruz.

Avatar
UYUTMAYA DEVAM çorumlu e e eee e. 2020-04-14 20:23:37

Çorumdan Samsuna kadar havza hariç kırmızı ışık yok. Bu güzargahta tüm yerlerde battı çıktı var. Çevre yolunda giden duraklama yapmıyor ve rahatça geçiyor, kazada olmuyor. Ankara yoluda öyle. Sungurlu ve delice hariç. Sungurludan geçen binlerce araç 4 tane kırmızı ışık var, dur kalk ve Sungurludaki kazakara bakın ne kadar çok.Çevre yolu mantığı bizde maledef yok. ÇORUMLU ÜVEY EVLAT. DURUMUMUZ BU. Siz hangi ikde gördünüz, pazarın yanından çevre yolu geçiyor. ÇORUMA 3 TANE BATTI ÇIKTI YAPMAK ÇOKMU ZOR. Y A Z I K. BU ÇORUMLUYA REVA GÖRÜLEMEZ.

Avatar
Bilen 2020-04-14 23:16:53

Terminal kavşağı olmassa olmaz. Yrtkililer buranın sabah trafiğini incelemeli. Okullar, yurtlar ve hastane burada. Sabah 07:00 ile 08:00 saatleri arasında oldukca yoğun buna birde hastası olan kişinin ruhi durumunu ekleyin. Buna hali ve buğday pazarı etkilerini düşünün. Bence elzem üst gecit olması gerekiyor.

Avatar
hasan 2020-04-14 17:28:35

şiddetle katılıyorum.iskilip kavşağından önce ilimyayma kavşağı yapılsın.sekiz ilçeye sus payı olarak yapılıyor o kavşak.

Avatar
Erdem 2020-04-17 07:41:40

Çorum'da yaşayan ancak Çorum'lu olmayan biri olarak şunu söyleyebilirim. İktidara koşulsuz destek veren bir il olarak son 10 yılda bir çivi bile çakılmaması çok manidar. Demekki sizi temsil edenler koltuğu kaptıktan sonra arkalarına bile bakmıyor ve sizde hesap sormuyorsunuz. Yozgat bile çağ atlıyor ama Çorum yaya kalmaya devam.

Avatar
İskilipden 2020-04-14 20:13:58

Büyükşehirlerde vi şehirler eresı yolculuk zorunlu olmadıkca izni tasi ve yaş sınırlaması
Uygulanmakte iken girekli ulaşım plenı yapılarek gerekli yerleri emt ast fiçut köprü yepımı ivedilikle yapımı sağlanmalıdır.