Kazayla ilgili açıklama

Katliam gibi kaza sonrası İskilip Kaymakamı Harun Reşit Han açıklama yaptı

24 Ağustos 2018 Cuma 12:16
Kazayla ilgili açıklama

Çorum İskilip Kaymakamı Harun Reşit Han, 5 kişinin hayatını kaybettiği kazayla ilgili, "Kazanın bayramda olması nedeniyle çok üzgünüz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Ailelerine sabır diliyorum" dedi.

Çorum’un İskilip ilçesinde bir yakınlarının nişan töreninden dönen ailenin içinde bulunduğu otomobil tıra çarptı. Kazada aynı aileden 5 kişi hayatını kaybetti.

Kaza hakkında açıklama yapan İskilip Kaymakamı Harun Reşit Han, "Bayatlı bir ailemiz Kahramanmaraş’a nişan törenine gitmişler. Dönüşte ailenin içinde bulunduğu otomobil tır ile kafa kafaya çarpışmış. Kazanın bayramda olması nedeniyle çok üzgünüz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Ailelerine sabır diliyorum. Ekipler gereken incelemeyi yapıyor" dedi.

İHA

Son Güncelleme: 29.11.2018 18:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Görev alın 2018-08-24 12:30:02

Lütfen ama lütfen her bayram kaza YOLLARI YAPINIZ YOLLARI
TÜM TÜRKİYE BİLİYOR İSKİLİP YOLLARINI ARTIK BİTSİN BU YOLLAR DUBLE YOLLAR

Avatar
Çorum 2018-08-25 10:18:26

ALLAH rahmet eylesin, ama çift şerit yol ne zaman bitecek