Kendisi gelmeden mesajlar geldi

Çorum'un yeni Valisi daha şehre gelmeden kendisi hakkında olumlu mesajlar ulaştı

28 Ekim 2018 Pazar 23:50
Kendisi gelmeden mesajlar geldi

MUSTAFA DEMİRER

Uzun süredir Valiler ve Emniyet Müdürleri ile ilgili kararname bekleniyordu. Valiler kararnamesi yayınlandı. Cumartesi gece yarısı ajanslara düşen değişiklikle Çorum Valiliğine TBMM Başkan Müşaviri Mustafa Çiftçi atandı. Vali Necmettin Kılıç da Mülkiye Başmüfettişliği kadrosuna alındı.

Sabahın ilk ışıklarıyla haberdar olduğumuz Valiler Kararnamesi’ni Habercim19’da duyurduktan sonra olumlu geri dönüşler aldık.

Ankara’dan arayan ve güvenilir kaynak olarak tanıdığımız iki isimle yaptığımız görüşmede, yeni Çorum Valisi Mustafa Çiftçi ile ilgili verilen ilk mesaj, ‘Çok çalışkan ve Çorumlu sahip çıkmalı’ sözleri oldu. Yeni Vali’yle ilgili olumlu başka cümleler de kuruldu, ancak bizim en çok bu sözler dikkatimizi çekti.

Günün ilerleyen saatlerinde yeni valiye okur yorumları da geldi.

Bu yorumlardan bazıları  “Çorum’a layık dört dörtlük bir vali, hayırlı olsun”. “Genç ve dinamik inşallah Çorum ve ilçelerini hareketlendirir”. “Adam gibi adam Çorum’a hayırlı olsun”.  “Çorumlular valinizin kıymetini bilin”. “Eğitim ve öğretim adına çok işler yapar. Vizyon Kaman modelini uygular inşallah.” şeklinde.

Velhasılıkelâm son kararname ile gerçekleşen Vali değişikliği Çorum’da heyecan oluşturdu. Vali Mustafa Çiftçi ile ilgili olumlu mesajlarla bu heyecan katlandı. Temennimiz Vali değişiminin Çorum için hayırlara vesile olması.

Son Güncelleme: 29.10.2018 00:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet DAĞISTAN 2018-10-29 12:21:35

Sayın Valimiz Eğitim ve öğretime çok duyarlı dır.Kamandaki çalışmalarla kendini ispat etmiştir.Kamanı eğitim ve öğretimde zirveye taşımıştır .VİZYON KAMAN 2023 ve EĞTiMİN ZİRVESi KAMAN projelerin mimarıdır.Allah Yardımcısı olsun

Avatar
Kırşehirli/Kaman 2018-10-30 11:58:42

Kırşehirliye arkadaş Sayın Valimiz tam da ölçme ve değerlendirmeyi çok önemser istatistik verilerden hareket ederek sonuçları değerlendirir .Bilimsel verilerden hareket ederek strateji belirler Müdürünüzün işi o zaman zor .

Avatar
Veli 2018-10-29 00:05:16

Valimiz; çalışkan, candan, mütevazi veee hafız.
Allahım iş ve işemlerini daim kolay kılsın. Çorum için
çok çalışacaktır. Herkes yardımcı olmalıdır.
Sağlık ve başarılar diliyorum.

Avatar
Halk 2018-10-29 09:51:17

İlçelere üniversiteye giremeyen öğrenciler için HALK EĞİTİM MERKEZLERİ KURS DÜZENLEMELİ ÖN PARMAK KURSLARI DÜZENLEMELİDİR DERSANE İLÇELERDE YOKTUR

Avatar
davut 2018-10-29 10:17:48

hepimizin bıyığı var ama doğal, sırf yaranmak için bıyık bırakırsa iradesini kullanmakta zaafiyeti olur düşüncesindeyim. insanımız mavi boncuk'cuyu değil kararlı olanı sever ve arkasında durur.ilimize hayırlı olsun.

Avatar
Çorumlu 2018-10-29 11:22:59

Üç tane Konyalı ile ticaret yaptım üçü de birbirinden fırıldaktı.
Milli Eğitim Müdürlüğü tembelliğine bakınca vali de Konyalı olunca ne bileyim korktum Rabbim hayırlısını versin

Avatar
İskilipden 2018-10-29 02:30:40

İskilip Tosya yolu ihtiyacı vardır. İskili pin futbol sahası düzenlemesi ihtiyacı vardır. İskilip de kapalı spor salonu tiyatro salonu sinema salonu kültür merkezi ihtiyar konağı hanımlar lokali yoktur Egsersiz parkları yoktur ihtiyaçtır İHTİYAÇ. Kale restorasyonu başladı. Altda meganalar çevresindeki evler restore edilmeli mantı KEŞKEK EVLERİ YAPILKALIDIR. KAYMAK YADA DOLMA ( KAYMAK RAKAZAN İFTARININ VAZİAÇİLKEZİ DÜLMA İSKİLİP DÜĞÜNLERİNİN DÜĞÜN YEMEIİ ) EVLERİ yapılmalıdır. Okul eğitim önem verilmeli Gelen kaçmaya çalışmamalı. İlçemizin hastanesi LAÇ LATAKLI 9 senede bitti neden DOKTOR BEKLİYORİZ GALİR HALK BEKLİYOR AMBULANS ÇORUM YADA ANKARA OTOBÜSÜ GEBİ GÖKÜRÜR HASTALARI Valimize sorunları va ihtiyaçları bildireyim ha insanlarımız çalışkandır sanayi çamıytıdğrsek 2. 3. Organize olur Asıl an bir fabrika kuramazsa Konyadaki tüfek ve silah FABRİKASI benzeri gibi.
Allahım görevinizde BAŞARI NASİP ETSİN HAYIRLI HİZMETLER NASUP ETSİN Akşemseddin Ebusuud Ali Kuşu Atıfhoca memleketi İSKİLİPDEN

Avatar
Sille Konyadan 2018-10-29 02:50:01

Kıymetli Valimize hayırlı olsun dileklerimi sunarım. Konya Sillede bulunan şu kanalı Meramda bulunan Park içindeki Kanalların benzeri İSKİLİP DE VARDIR. Ancak bakım YÜKTUR İSKİLİPOE YAĞMUR YAĞDĞMA SEL ĞELİR ÇEKİP GEDER DAHÜLAKA SİSTEMİ YÜKTİR TARIM ARAZİLERİNDE BULAMA SIKINTISI VARDIR. JNCELİK BUSULARIK DEPÜLAMA SİSTEMJ YAHILMAMI SONRA ÇO UK LOĞALARI DÜYÜNELİM BU DERENİN ALTI 3 X 3 ESADINDA TÜNEL YAPILIP ÜSTÜ KONDALLAR, SANDALLLAR KUĞULAR İLE DONATILIP TURİZME KATKIDA BULUNULUR. SİLLE VEYA MERAMDAKİ BU KANAMLLAR NE GÜZEL İNTERNETİ AÇIP BAKIN MERAK EDENLER SİLLE 100 JV VAR CUMARTESJ PÖZAR 30BİN İNSAN İEZER SELLE SARAJI Kİ NE GÜZEL ÜLDU. KASTAMONUDA DA BENZERİ VAR BU İSKİLİPDEKİ KANALLLARIN AMA ORASI DÜZENLENMİŞTİR YİVLİK KAYASI VAR Kİ UÇLARI IŞIKLANDIRILIP ARAPÇA ALLLAH YAZILASELİR BENZERİ HJZ BİR YERDE YOKTUR OMAMAZ SAOECE İSKİLİHDE VAR.
DÜNYANIN KARASAL KERKEZİ LOĞDSU HJÇMİ HİÇ KULLANILMADI Kullanılmalıdır kullanılmalıdır