Kent Arşivi’ne destek istedi

İskilip Kaymakamı Şuayib Gürsoy Belediye Başkanı Recep Çatma'yı makamında ziyaret etti.

23 Aralık 2014 Salı 14:18
 Kent Arşivi’ne destek istedi


İskilip Kaymakamı Şuayib Gürsoy Belediye Başkanı Recep Çatma'yı makamında ziyaret etti. Eğitimci yazar Nurettin Tanay'ın da hazır bulunduğu ziyarette İskilip'te devam eden ve önümüzdeki süreçte hedeflenen hizmet ve faaliyetler hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.


Makamdaki ziyaretin ardından Belediye bünyesinde kurulan Kent Arşivinde incelemelerde bulunan Gürsoy, Kent Arşivi ve Araştırma Merkezinin kent hafızasının korunması ve toparlanıp tasnif edilerek kayıt altına alınan bilgi, belge ve dokümanların gelecek kuşaklara aktarılması, araştırmacılara geniş imkân sağlanması açısından son derece önemli olduğuna işaret etti.


Belediye Başkanı Recep Çatma da, Kent Arşivinin gelişmesi, kurumsallaşması ve hiçbir belgenin kaybolmaması için gerekli adımı attıklarını beyan ederek, ellerinde İskilip'le ilgili kitap, bilgi, belge, doküman bulunan hemşerilerimizden destek ve katkı beklediklerini ifade etti. 



Son Güncelleme: 23.12.2014 14:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.