Kent Konseyi'nde seçim

Çorum Kent Konseyi meclis başkanlıkları için seçimler yapacak.

03 Eylül 2019 Salı 12:53
Kent Konseyi'nde seçim

Çorum Kent Konseyi meclis başkanlıkları için seçimler yapacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kent Konseyi Başkanı Şahiste Uçar, “Göreve gelir gelmez ilk iş olarak Valimiz ve Belediye Başkanımızı ziyaret ettik. Valimiz ve Belediye Başkanımız, Belediye Meclis Üyelerimiz ve yürütme kurulu üyelerimiz ile Seyfe Köyü ve Yenihayat Köyü’nü ziyaret ettik. Kent Konseyi olarak çalışmalarımıza sadece yürütme kurulu üyelerimizle değil, Kadın Meclisi, Engelli Meclisi, Çocuk Meclisi ve Gençlik Meclislerimizle de hız kesmeden devam etmek istiyoruz. 7 Eylül Cumartesi saat: 13.00'da Turgut Özal Konferans Salonunda yapacağımız meclis başkanlığı seçimlerimizle çalışmalarımızı daha kapsamlı yürüteceğiz” dedi.

KENT KONSEYİ BALONU

Kent Konseyi Kadeş Çocuk Şenliğinde çocuklara balon dağıttı.

Çorum Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Kadeş Çocuk Şenliğine katılan çocuklara balon dağıtan Kent Konseyi çocukları sevindirdi. ‘Çocuklar gülsün ki bizde gülelim’ diyen Kent Konseyi Başkanı Şahiste Uçar, "yavrularımızı mutlu ve gülerken görmek bizi de haliyle mutlu ediyor bizde belediyemizin düzenlemiş olduğu bu etkinlikte çorbada tuzumuz olsun istedik ve onlara balon hediye ettik bir nebzede olsa onları sevindirdiysek ne mutlu bize" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kenann 2019-09-03 14:13:19

Bu Kent Konseyi ne yapar, Bu güne kadar neler yapmış keşke biraz ayrıntılı anlatılsa, Habere bakınca sadece Çocuklara balon dağıtıyor

Avatar
Musa Doğan 2019-09-03 23:46:58

Bu kadın ne mezunu ne iş yapar