Kent Konseyi’nde seçimler tamam

Çorum Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nin genel kurulu bugün gerçekleşti.

24 Ekim 2014 Cuma 18:22
 Kent Konseyi’nde seçimler tamam


Çorum Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nin genel kurulu bugün gerçekleşti.


Turgut Özal İş Merkezi Belediye Konferans Salonu'nda gerçekleşen genel kurula Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün eşi Hatice Külcü, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan ve Kent Konseyi üyeleri katıldı.


Genel kurulun açılış konuşmasını Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan yaptı. Candan, kent konseyinde kentçiliği amaçladıklarını ve Çorum'da çok şeyi paylaştıklarını söyledi. Çorum'un güzelliklerini ve sorunlarını paylaştıklarını belirten Candan, "Çorum ortak paydamız. Yapılan etkinlikler bu dönemde de devam edecek." dedi.


Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nin divan heyeti Hakkı Can Ercelep, katip üyeler ise Mustafa Doğan ve Şafak Ayvaz'dan oluşurken, Kadın Meclisi'nin genel kuruluna da Neslihan Hüsülüoğulları başkanlığında Zeliha Uzun ve Nurten Gezer'den oluşan divan heyeti yönetti.


Yapılan oylama sonucunda Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nin  Burak Köse'nin başkanlığında oluşan yönetim kurulunda Şafak Ayvaz, Savaş Hoştaş, Mustafa Doğan, İbrahim Kaplan, Hakkı Can Ercelep ve Kadir Ersoy görev alırken, Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin Şahiste Uçar'ın başkanlığında oluşan yönetim kurulunda ise şu isimler görev aldı; Hanife Nuran Hakyemez, Neslihan Hüsüllüoğulları, Gülser Kırış, Melike Sancak, Yasemin Eyvazlı, Leyla Çenesiz, Selime Ergüven, Gülen Erdine, Feyze Aşgın, Nurten Gezer, Özlem Sir Gavas, Zehra Yıldırım, Zeliha Uzun, Merve Balaban.


Engelli Meclisi istişare etti


Çorum Kent Konseyi Engelli Meclisi Yürütme Kurulu, engelli dernek ve kurum yöneticileri ile istişare toplantısı düzenledi.


Mustafa Hekim’in başkanı olduğu Kent Konseyi Engelli Meclisi’nce gerçekleştirilen toplantıda, Engelli Meclisi’nin çalışmaları ve hedefleri doğrultusunda görüş alışverişinde bulunuldu.


Çorum Belediyesi Engelli Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda, Danışma Meclisi’nin Çorum’da yürütülecek olan engellilik ve farkındalık çalışmalarında aktif rol alması ve aylık olağan toplantılarda, çalışmaların değerlendirilmesi görüşü benimsendi.





Son Güncelleme: 24.10.2014 18:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.