Kentpark açılışa hazırlanıyor

Kentpark'ın Ankara'dan davet edilecek bir misafirle törenle açılması için hazırlık yapılıyor.

31 Ekim 2018 Çarşamba 22:35
Kentpark açılışa hazırlanıyor

Çorum Belediyesi’nin Hıdırlık Aşağı Sanayi civarında yapımını tamamladığı önemli çevre yatırımları arasında yer alan Kentpark açılışa hazırlanıyor.

Edindiğimiz bilgiye göre, Kentpark’ta yapım çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı. Çorum Belediyesi Ankara’dan davet edilecek bir misafirle açılışı yapmak üzere planlama yapıyor. Kentpark’ın açılışa katılacak isimle programda mutabakat sağlanması halinde törenle hizmete girmesi bekleniyor.

KENTPARK’TA NELER VAR?

İki etaplı ve 50 milyon maliyetli Kentpark, toplam 2012 bin m2 alanı kapsıyor. Bölgede 4 adet oyun alanı, koşu ve bisiklet parkı, dinlence-eğlence mekanları, bölgesinde tek olan biyolojik arıtmalı 24 bin m2 büyüklüğünde, 1.20 metre derinliğinde yapay gölet, seyir terası, 7 bin m2 renkli bitkiler bahçesi, voleybol, basketbol, futbol sahası ile tenis kordu gibi spor kompleksi, yöresel ürün satış reyonları, 10 bin dönüm piknik alanı, 500 araç kapasiteli 12 bin m2’lik otopark, gösteri alanları, sağlık hizmeti,7/24 güvenlik bulunuyor. Kentpark’a 4 bin adet yetişmiş ağaç, 70 bin çalı dikiliyor. Çevreci yatırım yaklaşık 50 milyon liraya mâl oldu.

Son Güncelleme: 31.10.2018 23:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2018-10-31 23:02:05

Ey Çorumlular bakın şimdi söylüyorum; başımız beladan, musibetten kurtulmaz kardeşim. Kentparkımızda Konser Alanı da varmış. Orada yatan Peygamber efendimizin arkadaşlarını, hakkında kuranı Kerim’de ayet inen sahabe efendilerimizi rahatsız edersek Allah Teala bunun hesabını bize sorar. Sahabe efendilerimizin yanı başında VAllahi rahmet olunmaz bize. Buna ses vermek her müslümanın vazifesidir.

Avatar
Salih 2018-10-31 23:05:39

Herşey güzel görünüyor, Fakat bu konser alanı orada asla Olmaz. Çorum’da başka yer kalmamış gibi o büyük zatların kabirlerinin başında haram akan konserler yaptırarak o zaatlara işkence yapmak mı istiyorsunuz. Buna asla izin vermeyiz.

Avatar
Müslüman 2018-10-31 23:13:22

Biz Çorumlu müslümanlar olarak Peygamber Efendimiz’in emanetleri olan arkadaşlarına saygısızlık yapılmasına kesinlikle izin vermeyiz vermeyeceğiz. Eğer bu fiilde/ hatada devlet ricali ısrar ederse de karşılarında bizi bulurlar. Biz dini değerlerimize saygı göstermekte hassas olmayan idarecilere/siyasilere elimizden geldiği kadar tepkimizi gösteririz.

Avatar
hasan 2018-11-04 13:06:59

nerde varmış konser alanı gidin bakın.oturduğunuz yerden sallamayın provakatörler sizi.saadetçiler basmış burayı

Avatar
GT 2018-11-01 08:50:29

Kusra bakmayında çrumlular kabirde yatan insanları putlaştırmayın. siz konser alanı ile ne alaka işkence hayret birşey. futbol basket sahası var. zatların yanında spromu yapılır top mu oynanır günah. veya piknik alanları var. zatların yanında mangal mı yapaılım günah. en iyisi zatlarında bulunduğu çevreye eğer onlara zarar verecek alşan kaç km ise teknik olarak bir güvenlik bandı oluşturalım. 1 km yakınlarına hiçbirşey yapılmasın.

Avatar
Salih 2018-11-01 09:15:18

Kardeşim yanlış okuduklarını yanlış anlıyorsun galiba. Dikkatli oku. Kentparkta yapıla piknik, spor, dinlenme vs alanlarının olduğu da yazıyor haberde ama fark edersen yorumlar bunlara tepkili değil. Bunlarda haram olacak bir durum da yok bu zatların yanında bağıra bağıra şarkılar söylemesi, alana dolan insanlarında çoğu konseri dinlemek için gelmediğini herkes bilir. Sen olsun birşey olmaz dersen de bunun hesabını Allah’a sen verirsin din yalnız namaz kılıp oruç tutmak değil, dinin tüm ayrıntılarını muhafaza için mücahede etmektir. Selametle

Avatar
Turan 2018-11-01 09:18:50

Bizim dinimizde ölü insana saygı canlı insana saygı gibi olur. Bu iş hiç olmamış Sn Belediye yetkilileri.

Avatar
Ankara 2018-11-01 09:31:16

Ben pek gitmiş değilim oralara ancak insanlar çok haklı bir eleştiride bulunmuşlar. Konserler için Çorum’da bir çok yer varken gidip oraya yapmak ne diye?? Çorum böyle şeylere duyarlıdır, hatta böyle durumları gündem yapmak için kurulmuş bir de İDPlatformları STK ları var çok büyük tepki uyandırır bu. O alan başka bir şekilde değerlendirilmelidir.