Kentpark Kafeterya açılıyor

Çorum’un Sungurlu Belediyesi tarafından yapılan kentpark bünyesindeki kafeterya hizmete açılıyor.

01 Ağustos 2020 Cumartesi 14:18
Kentpark Kafeterya açılıyor

Çorum’un Sungurlu Belediye Başkanlığı tarafından 16 bin m2’lik alana yapılan kentparka bünyesindeki kafeterya hizmete açılıyor.
Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, yeni kafeteryanın Sungurlulu hemşehrilerine hayırlı olması dileğinde bulunarak, “İlçemizin bir ivme kazanması, görsel ve kültürel açıdan değer kazanması için göreve geldiğimiz günden itibaren çalışmalar yapıyoruz. Yapımını tamamlayarak ilçe halkımızın hizmetine sunduğumuz yaşam alanları, hemşehrilerimiz için bir nefes kaynağı oldu. Söz verdik, yaptık. Ve bundan sonra da çalışmalarımızı ilçe halkımızın menfaati doğrultusunda gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Yarın itibariyle hizmet vermeye başlayacak olan kafeteryamızın tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.

Son Güncelleme: 01.08.2020 14:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.