Kentsel Dönüşüm meyve vermeye başladı

Kentsel dönüşüm uygulamaları, Çorum’da da meyvesini vermeye başladı.

23 Eylül 2013 Pazartesi 16:44
 Kentsel Dönüşüm meyve vermeye başladı


Kentsel dönüşüm uygulamaları, Çorum’da da meyvesini vermeye başladı. Çakırsoy İnşaat Ltd. Şti. tarafından Göğüs Hastanesi yanındaki 50 yıllık 3 blok, Kentsel Dönüşüm kapsamında yeniden yapılmak üzere yıkılıyor.

Firma sahipleri Cemal Ersoy, Abdullah-Şaban Torun ve Mehmet Çakır, Kentsel dönüşüm çalışmalarının, eski binaların dönüşümü için çok iyi bir fırsat olduğunu dile getirerek, Kentsel dönüşüm lisansı bulunan Ersoy İnşaat aracılığı ile her türlü hizmeti verdiklerinin altını çizdi.

Proje kapsamında yenilenen binalarda, mülk sahiplerine ve müteahhit firmalara önemli avantajların bulunduğunu hatırlatan Cemal Ersoy, binasını kentsel dönüşüm kapsamında yenileyen daire sahiplerine 18 ay boyunca her ay 500 TL olmak üzere karşılıksız kira yardımı yapıldığını, ayrıca otopark, ruhsat harcı, tapu ve noter harcamaları konularında da ciddi avantajlar sağlandığını dile getirdi.

Söz konusu dönüşüm çalışmasının Çorum’da ciddi boyutta ilk yapılan yen olarak tarif eden Ersoy, bu fırsatın iyi değerlendirilmesi gereken bir fırsat olduğunu söyledi.





Son Güncelleme: 23.09.2013 16:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.