Kıbrıs’tan geldiler

KKTC'den Çorum'a gelen heyet, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan'ı ziyaret etti.

10 Eylül 2019 Salı 15:07
Kıbrıs’tan geldiler

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Paşaköy Belediye Başkanı Habil Tülücü, Belediye Meclis Üyeleri ve Türk Birliği Dayanışma Derneği Başkanı Doç. Dr. Güven Arıklı, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Paşaköy Belediye Başkanı Habil Tülücü, anavatan Türkiye’nin belediyecilik anlamında çok yol kat ettiğini  söyleyerek “deneyimlerinizden ve öngörülerinizden faydalanmak istiyoruz” dedi.

Türk Bir Başkanı Doç.Dr.Güven Arıklı ise ”Anavatan Türkiye’de olmak bizleri çok mutlu ediyor. Dünyada yükselen bir güç olan Türkiye’nin KKTC’de etkinliğinin hissedilmesi bizlere güç vermektedir. Özellikle bölgede güç savaşlarının olduğu bir süreçte bizlerin buralarda olması ve Anavatan’ımızın gücünü hissetmemiz özelde Paşaköy halkın genelde ise  Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti halkını daha güçlü kılmaktadır.” Dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan da, ”KKTC’den gelen soydaşlarımızın Çorum’da bulunmaları ve bizleri ziyaret etmelerinden çok mutluyuz.Kardeşlik bağlarımızın bireyler üzerinden milletlere milletler üzerinden devletlere sirayet etmesi çok önemlidir .Kardeş ülkemizin Belediyeleri ile organik başların kurulması  her zaman önceliğimizdir” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.