Kick Boks’ta şampiyon Ortaköy

Çorum’un Ortaköy Belediyesi Şapinuvaspor Kulübü Minikler Kick Boks Takımı, Çorum şampiyonu oldu.

12 Aralık 2016 Pazartesi 14:58
 Kick Boks’ta şampiyon Ortaköy


Çorum’un Ortaköy Belediyesi Şapinuvaspor Kulübü Minikler Kick Boks Takımı, Çorum şampiyonu oldu.


Okullar arası Kick Boks Şampiyonasına katılan Ortaköylü Kick Bokscular, minik erkekler ve minik bayanlar kategorisinde şampiyon oldu.


Şampiyon minikler hocaları Ayla Kabalak ile birlikte başarılarını paylaşmak üzere Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir’i makamında ziyaret ettiler.


Ziyarette konuşan Ayla Kabalak, “takımın kurulmasından bu zamana kadar geçen süre zarfında her türlü maddi manevi desteğini bizden esirgemeyen Ortaköy Belediye Başkanı Sayın Taner isbir’e teşekkür etmek ve başarımızı  paylaşmak  ve yine kupalarımızı ona hediye etmek üzere geldik. Her imkanı  bize veren başkanımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz ve  devamını bekliyoruz” dedi.


Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir ise, ilçe olarak bu tür başarılara ihtiyaçlarının bulunduğunu ifade ederek, bu başarının genç nesiller tarafından getirilmesinin gelecek için umut vaat ettiği için ayrı bir mutluluk duyduğunu belirtti.


Başkan İsbir, ilçeye her alanda sahip çıktıkları gibi genç nesillere de sahip çıktıklarını ve her zaman destekçisi olmaya devam edeceğini  söyledi.


Başkan İsbir, başarılı olan miniklere parasal mahiyette destek ve çeşitli hediyeler sundu.

Son Güncelleme: 12.12.2016 15:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.