Kılıç, Ramazan Bayramını kutladı

Vali Necmeddin Kılıç, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı

01 Temmuz 2016 Cuma 16:30
Kılıç, Ramazan Bayramını kutladı

Vali Necmeddin Kılıç, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı


Kılıç, mesajında şunları ifade etti; “Sevinç, paylaşma, kaynaşma ve yardımlaşma günü olan bir Ramazan Bayramını daha idrak etmekteyiz. Bir milleti kaynaştıran en önemli unsurların başında, milletin değer verdiği, milli ve manevi günler önemli bir yer tutmaktadır.


Bu önemli günleri fırsat bilerek, bizleri bir arada tutan değerleri yaşatmak, birlik ve beraberliğimizi korumak, huzur ve barış ortamını sürdürmek ve kardeşlik duygularımızı geliştirmek için daha çok çaba harcamalıyız.


Gelin hep birlikte bu Bayramda da, aile büyüklerine, akrabalara, komşulara, arkadaş ve dostlara hürmet ve muhabbetimizi gösterelim. Yetimlerin, gariplerin, yaşlıların ve kimsesizlerin bayramlarını tebrik edip, onların tebessümüyle bayramımızı aydınlatalım. Yaralı gönüllere, umutsuzluğa kapılanlara sevgi ve şefkat eli uzatıp manevi şifa sunalım. Yüreklerin en ağır yükü olan küskünlüklere son verelim.


Bu duygu ve düşüncelerimle; vatandaşlarımızın, İlimizde görevli tüm kamu görevlilerinin ve basın mensuplarının Ramazan Bayramını en içten duygularımla kutlar, Bayramın ilimize, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, huzur, barış ve mutluluk getirmesini diler, hepinizi muhabbetle selamlarım.”

Son Güncelleme: 01.07.2016 16:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.