Kısa sürdü, selamlama yaptılar

Türk Yıldızları bugün Çorum’da kısa süren selamlama uçuşu yaptı.

02 Temmuz 2021 Cuma 15:32

Türk Yıldızları bugün Çorum’da selamlama uçuşu yaptı.

Milli Savunma Bakanlığı, Türk Hava Kuvvetleri, Çorum Valiliği ve Çorum Belediyesi işbirliğinde Türk Yıldızları Akrobasi Timi gösterisi gerçekleştirildi.

Kadeş Meydanı’nda toplanan Çorumlular selamlama uçuşuna yoğun ilgi gösterirken, gösteri kısa sürdü. Türk Yıldızları’nın uçuşunu görmek isteyen bazı vatandaşlar Çevre Yolu üzerinde araçlarıyla hazır beklerken, bazıları yüksek alanlara çıktı.

Amasya'nın Merzifon ilçesindeki 5. Ana Jet Üssü'nden havalanan uçaklar, ters tırmanış ve dönüş, iniş takım kesişimi, çift kesişim, iniş takımları terste selamlama, tip ucu ve üç boyutlu sema hareketlerini sergileyerek gökyüzüne ay-yıldız figürü çizdi. Türk Yıldızları'nın havada yaptıkları birbirinden güzel manevralar heyecan dolu dakikalar yaşatırken, büyük beğeni topladı.

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, “Milli Savunma Bakanlığı, Türk Hava Kuvvetleri, Çorum Valiliği, Çorum Belediyesi ve Türk Yıldızları‘nın ortaklaşa organizasyonuyla Türk yıldızlarının gösterisinde Kadeş meydanında izledik. Geçen sene böyle programımız vardı. Ancak pandemi nedeniyle gösteriyi gerçekleştiremedik. Gelecek yıl içinde talebimizi ilettik. İnşallah Türk yıldızlarımız gelecek yılda gösteri yapacak” dedi.

Çorum Belediyesi kurumsal sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Gökyüzündeki gururumuz Türk Yıldızları Çorum semalarında muhteşem bir gösteriye imza attı, hemşehrilerimizi selamladı.”ifadelerine yer verdi.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ise paylaşımında, “Ay ve yıldızın Çorum semalarındaki muhteşem uyumu. Teşekkürler #TürkYıldızları” dedi.

Son Güncelleme: 02.07.2021 18:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2021-07-02 15:49:34

Acaba Salim Uslu da izledimi? Uçağı havada gören Çorumlular HAVAALANI istiyorlar.Salim Uslu Çorum ve Çorumlular Havaalanı istiyor, peki ya siz?

Avatar
Ekonomi 2021-07-02 17:11:03

güzel olmuş.. temel ihtiyaçların hepsine %25 zam geldi ama olsun biz havaya bakalım..

Avatar
Helal size 2021-07-02 16:39:21

Dk başı muhalefet için elinizden geleni yapıyorsunuz. Kısa sürmüşmüş. Heykel yapsalar daha hoşunuza gider demi

Avatar
Organizasyon Farkı 2021-07-02 17:07:54

2013 yılında da Türk Yıldızları gösterisi İtfaiye Parkında yapılmıştı. Onu da izlemiştim gösteri öncesinde Uğur Işılak konseri devamında uçakların şovu vardı. Muhteşem bir organizasyondu her şey düşünülmüştü. Bu gösteri bariz şekilde amatörce ve acemice hazırlanmış gibi. Hayal kırıklığı oldu en azından bir başka gösteri ile desteklenmeliydi insanların beklediğine değerdi en azından.

Avatar
İskilipden 2021-07-02 18:14:34

Yakında hevealanı olsa idi uzun sürerdi kısa sürmesi normal idare edeceğiz. MAAŞALLAH PİLOTLARIMIZI ALLAHIM YOLLARINI AÇIK ETSİN

Avatar
Çorumlu 2021-07-02 18:41:02

Biraz cambaza bak cambaza gibi oldu..

Avatar
Kenann 2021-07-02 19:44:55

Çok kısa sürede bitti, önceki gösteriye göre basit olmuş

Avatar
Geçici konakçı 2021-07-03 19:08:05

Tuncay bey bizi çalıştırıyo. Bizemböyle dememişlerdi. Az çalışır dinlenirain dediydiler. Fevzi ilen tumcay istifa. Cahit müdür bi numara. Dokunmayın ona