Kışın da alt yapı

Çorum Belediyesi, kış aylarında da altyapı çalışmalarına devam ediyor.

29 Ocak 2020 Çarşamba 17:09
Kışın da alt yapı

Çorum Belediyesi, kış aylarında da altyapı çalışmalarına devam ediyor.

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Nadık ve Lozanevler içme suyu depoları arasındaki isale hattı yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

İpekli 3. Cadde’de isale hattı yenileme çalışması hakkında bilgi alan Aşgın, Belediye’nin ihtiyaç duyulan bölgelerde program dahilinde alt yapı çalışmalarını büyük bir hızla sürdürdüğünü belirtti. Aşgın, "Nadık'ta bulunan içme suyu deposu ile Lozanevler'de bulunan depo arasındaki  eskiyen borular zaman zaman sorun oluşturuyordu. Bunu önlemek adına havaların iyi gittiği şu günleri fırsata çevirerek eskiyen isale hattını yeni borularla yeniliyoruz. Şehrimizin bu depodan beslenen bölgelerinde kısa süreli su kesintileri olacaktır. Amacımız bundan sonra hiç kesinti olmadan hemşehrilerimizin suyu gönül rahatlığıyla kullanması. Kış demeden, soğuk demeden, yağmur çamur demeden çalışıyoruz.”dedi.

Son Güncelleme: 29.01.2020 17:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.