Kitap Kafe tamam, diğer merkezler yolda

Çorum Belediyesi’nin mülkiyetindeki Kadeş Meydanı’nda  kafeterya olarak işaretlenen ihaleyle bina 5 yıllığına kiraya verildi.

22 Şubat 2020 Cumartesi 00:29
Kitap Kafe tamam, diğer merkezler yolda

Çorum Belediyesi’nin mülkiyetindeki Kadeş Meydanı’nda  kafeterya olarak işaretlenen binanın 5 yıllığına kiraya verilme ihalesi dün gerçekleştirildi. Belediye Meclis Salonu’nda Encünmen Huzuru’nda gerçekleştirilen ihaleye tek firma teklif verdi.
Yıllık muhammen bedeli KDV hariç 150 bin TL olan binaya ihaleye katılan Emin Kitap Kırtasiye sahibi Yahya İnceyılmaz, KDV hariç 151 bin TL teklif verdi.
İhalenin sonucu Belediye Başkanlığı Makamı’nın onayına sunuldu.

ÇOK-İŞ KÜTÜPHANE VE ENGELSİZ KAFE
Edindiğimiz bilgilere göre, Çorum Belediyesi’nin mülkiyetindeki Kadeş Meydanı’nda bulunan diğer binaya ise eğitim seminerlerinin yapılacağı ve iş arayanlarla iş verenlerin birbirine ulaşabileceği  ÇOK-İŞ adı verilen kariyer merkezi yapılacak. Aynı binaya Millet Kütüphanesi ile Engelsiz Kafe yapılması düşünülüyor.

Son Güncelleme: 25.02.2020 16:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.