Kitapları Haşim Müdür teslim etti

Suudi Arabistan’dan gelerek Çorum’da karantina altına alınan misafirlere Gençlik ve Spor Bakanlığı kitap hediye etti. Hediye kitapları Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer teslim etti.

26 Nisan 2020 Pazar 18:28
Kitapları Haşim Müdür teslim etti

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Suudi Arabistan’dan gelerek Çorum’da karantina altına alınan misafirlere kitap hediye etti. Hediye kitapları Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer bizzat teslim etti.

Yapılan açıklamada, “Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr. Mehmet Kasapoğlu tarafından gönderilen kitaplar, Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer tarafından KYK İskilipli Atıf Hoca Öğrenci Yurdunda Arabistan’dan getirilen ve 14 günlük karantinaya alınan vatandaşlarımıza teslim edildi.” derildi.

Son Güncelleme: 26.04.2020 18:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hüseyin Bekar 2020-04-27 03:26:47

Helal olsun Haşim Beye.Haşim Müdürüm kişilik olarak da mükemmel bir insan.Çorumumuzun sevdiği çalışkan,işinin ehli saygın bir bürokrat.

banner165