Kitaplarını HİTÜ'ye hediye etti

Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Hitit Üniversitesi Kütüphanesine kitap bağışında bulundu.

01 Aralık 2016 Perşembe 17:22
Kitaplarını HİTÜ'ye hediye etti


Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Hitit Üniversitesi Kütüphanesine kitap bağışında bulundu.


Uslu, özel Kütüphanesinde bulunan kitap ve kaynak eserlerin bir bölümü olan 700’ün üzerinde kitabı Hitit Üniversitesinde eğitim gören ve görecek öğrencilerin akademik çalışmalarında yararlanmaları için Üniversite Kütüphanesine hediye etti. Gönderilen eserlerde; Yeni Türkiye Stratejik Araştırma Merkezince hazırlanan Yeni Anayasa, Başkanlık Sistemi, Türk Dünyası, Ermeni Meselesi, Çanakkale, Rumeli – Balkanlar, Kafkaslar, Ortadoğu vb. özel çalışmalar, Osmanlıcadan çevirisi yapılan Harp Mecmuaları, Türkiye Büyük Millet Meclisince hazırlanan İstiklal Mahkemesi Tutanaklarının yayınlanan ilk 5 cildi, dönem dönem Türk Parlamento Tarihi, TBMM yayınları, Eski Cumhurbaşkanları ve Başbakanların konuşma, demeç, makale ve söyleşileri, Cumhuriyet Dönemi Hükümetlerinin Programları ve Genel Kurul görüşmeleri, AB Yönelik çalışmalar, Ansiklopediler ve sayamadığımız bir çok ilmi kitap yer alıyor.


Uslu’nun akademisyenler ve öğrencilerin istifadesine sunduğu kitap desteğinin ileriki süreçte de devam edeceği bildirildi.


Son Güncelleme: 01.12.2016 17:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.