Kızılırmak kadrosunu güçlendirdi

Osmancık Özel Kızılırmak Sürücü Kursu alanında uzman isimlerle kadrosunu güçlendirdi.

05 Kasım 2014 Çarşamba 10:00
 Kızılırmak kadrosunu güçlendirdi


Osmancık Özel Kızılırmak Sürücü Kursu alanında uzman isimlerle kadrosunu güçlendirdi. Osmancık'ta yaklaşık 5 yıldır faaliyetini sürdüren, Yeni Mahalle Namık Kemal Caddesi üzerinde hizmet veren Özel Kızılırmak Sürücü Kursu alanında uzman isimlerle kadrosunu güçlendirdi.


Özel Kızılırmak Sürücü Kursu Osmancık'ta kurucu Müdürü Ertan Yaşar başta olmak üzere, Seçil Erdem Yaşar, Nermin Bülbül, Özhan Arslan, Servet Köroğlu, Nevzat Güler, Derya Kıymaz, Aslan Özşahin, İsmet Şahiner, Gülcan Özüdoğru, Sema Yaşar, Ercan Yaşar'dan oluşan eğitimli ve uzman kadrosuyla sürücü adaylarını eğitip, gerek teoride gerekse pratikte trafik konusunda destek oluyor.


Amaçlarının insana verdikleri değeri uygulamak olduğunu belirten kurucu müdür Ertan Yaşar, “Yeni Mahalle Namık Kemal Caddesi üzerinde bulunan yeni yerimizde sürücü adaylarımıza en iyi şekilde hizmet vermeye devam ediyoruz. Sürücü adayı arkadaşlarımıza daha rahat ve daha güvenceli olan 40'ar ve 55m²'lik üç sınıfımızda 12 kişiden oluşan profesyonel eğitim ve personel kadromuzla hizmet veriyoruz.


Trafik, ilk yardım eğitimi ve motor eğitimi derslerini kapsayan, sonrasında direksiyon eğitiminin de verildiği sürücü eğitimlerini planlı bir şekilde düzenleyerek, araştırmalara dayalı eğitim yöntemi, müşteri memnuniyeti ve verimliliği esas alarak hizmet vermeye edeceğiz" dedi.


‘Yedeği olmayan tek şey candır’


Aynı zamanda Çorum Sürücü Kursları Dernek Başkan Yardımcısı olan Ertan Yaşar, yedeği olmayan tek şeyin can olduğunu, kendileri içinse en büyük değerin insan olduğunu söyledi.


Yaşar "Eğitimin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bütün eğitimler içerisinde en önemli eğitimlerden biriside bizce trafik eğitimidir. Çünkü bu eğitimi almayan ya da yetersiz alan kişilerin zararı hem kendilerine hem de çevresindekilere dokunur. Her hatanın bir telafisi bulunur ama trafikte ki yapılan hata hayata mal olur. Yedeği olmayan tek şeyin can olduğunu unutmayalım.


Bizim için en büyük değer insandır. İnsana verdiğimiz değerden ötürü temel misyonumuz; modern eğitim teknikleri ve günümüz teknolojilerini kullanarak, uzman kadromuzla, kurallara uymayı davranış haline getiren sürücüler yetiştirmek, yollardaki trafik canavarını yok etmek, en asgariye indirilebilmektir" diye konuştu.




Son Güncelleme: 05.11.2014 10:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.