Kocaeli ve Yomra’ya tayin

Çorum’un Sungurlu İlçesi Vergi Dairesi Müdürü Seyfettin Aksakal ile Mal Müdürü Türkay Odabaş tayin oldu.

21 Temmuz 2020 Salı 10:35
Kocaeli ve Yomra’ya tayin

Çorum’un Sungurlu İlçesi Vergi Dairesi Müdürü Seyfettin Aksakal ile Mal Müdürü Türkay Odabaş tayin oldu.

Yaklaşık 4 yıldır Sungurlu Vergi Dairesi Müdürlüğü görevini yürüten Seyfettin Aksakal, Kocaeli Merkez Vergi Dairesi Müdürlüğü’ne atandı.
Sungurlu Mal Müdürü olarak görev yapan Türkay Odabaş ise Trabzon’un Yomra İlçesi Mal Müdürlüğü görevine atandı.
KOCAELİ’YE ATANDI
2016 yılında Sungurlu Vergi Dairesi Müdürlüğü’ne atanan ve yaklaşık 4 yıldır bu görevi yürüten Sungurlu Vergi Dairesi Müdürü Seyfettin Aksakal, Kocaeli Merkez Vergi Dairesi Müdürlüğü’ne atandı.
TRABZON YOMRA’YA ATANDI
Yaklaşık 10 yıldır Sungurlu, Boğazkale ve Çorum’da görev yapan Mal Müdürü Türkay Odabaş Trabzon’un Yomra ilçesi Mal Müdürlüğü görevine atandı.
2010-2015 yılları arasında Sungurlu Mal Müdürlüğü görevini yürüten Türkay Odabaş, Çorum Defterdarlık Döner Sermaye Saymanlık Müdürlüğü görevine atanmış, burada 3 yıl görevde bulunduktan sonra kurumun kapanması ile birlikte tekrardan Sungurlu Mal Müdürlüğü görevine atanmıştı.
Yaklaşık 10 yıldır Çorum, Sungurlu ve Boğazkale’de görev yapan Odabaş, Trabzon’un Yomra ilçesi Mal Müdürlüğü görevine atandı.
Sungurlu’nun Sesi

Son Güncelleme: 21.07.2020 15:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.