Komutan’a bayrak ve Kur’an

Türk-İş’e bağlı sendikalar Jandarma’nın 180. Kuruluş Yıldönümünü nedeniyle Jan.Alb. Abdurrahman Başbuğu' ziyaret ederek Türk bayrağı ve Kur'an'ı Kerim hediye etti.

20 Haziran 2019 Perşembe 17:36
Komutan’a bayrak ve Kur’an

Türk-İş’e bağlı sendikalar Jandarma’nın 180. Kuruluş Yıldönümünü kutladı.

Türk İş'e bağlı sendika temsilcileri Mehmet Şen, Ahmet Özdemir, Ahmet Özgün, Mustafa Seyrek, Hüseyin Çaşkan ve Yüksel Şahan, İl Jandarma Komutanı Jan. Alb. Abdurrahman Başbuğ’u ziyaret etti.

Türk-İş İl Temsilcisi Sefer Kahraman, Jandarma’nın 180. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle Jandarma Komutanı Abdurrahman Başbuğ’a nezaket ziyaretinde bulunduklarını belirterek, tüm sendikacılar olarak jandarma ve mehmetciğin yanında oldukları mesajını verdiklerini bildirdi. Sendikacılar Başbuğ’a Türk bayrağı ve Kur’an’ı Kerim takdim edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.