Komutan'a hayırlı olsun ziyareti

MHP İl Jandarma Alay Komutanı Jan.aAlb Abdurrahman Başbuğ'u ziyaret etti

26 Ekim 2017 Perşembe 17:39
Komutan'a hayırlı olsun ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Akif Aras, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Abdurrahman Başbuğ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İskilip İlçe Başkanı Ali Alıcı ve İl Sekreteri Ömer Kaşık’la birlikte yapılan ziyarette, yeni görev alan İl Jandarma Komutanı Abdurrahman Başbuğ’la bir süre de sohbet eden Aras, kendisine yeni görevinde başarılar diledi.


‘TÜRK ORDUSU MİLLETİMİZİN GÖZBEBEĞİ’

MHP İl Başkanı Mehmet Akif Aras, yaptığı açıklamada, şöyle dedi; “Milletimizin karakterinde '’ordu-millet'’ anlayışı vardır. Ordusuz millet olmaz, milletsiz ordu olmaz. Onun için Türk Silahlı Kuvvetleri bu aziz milletin göz bebeğidir.
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yüksek moraline Türkiye'nin en fazla birlik beraberliğe ve ülke bütünlüğüne ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde daha çok ihtiyacımız vardır.

Coğrafyamız alev alev yanarken, ülkemiz ateş çemberinden geçerken güçlü bir orduyla Türkiye'nin geleceğinin istikrarını korumak, güvenliğini korumak mecburiyetindeyiz.

Milliyetçi Hareket Partisi cansiperane mücadele eden şerefli Türk askerinin ön şartsız arkasındadır. Türk milleti yılgınlık ve gevşekliğe prim vermeden, erinden Genelkurmay Başkanı’na kadar TSK’nın tüm mensuplarının sonuna kadar yanında duracaktır.

Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımızın başarısı için gönüllerimiz, yüreklerimiz ve dualarımız onlarladır.

Bu düşüncelerle J. Alb. Abdurrahman Başbuğ komutanımıza şehrimize hoş geldiniz diyor ve görevinde üstün başarılar diliyorum.”dedi.





 

Son Güncelleme: 26.10.2017 17:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.