Konak Yapı'dan Müsiad'a teşekkür

Çorum Müsiad Şubesinde düzenlenen 2. Olağan Genel Kurul’un ardından Çorum Müsiad Şubesi Başkanı Mücahid Ahmed Köksal, kısa bir süre önce hayatını kaybeden Haşim Cıbır için oğlu Ömer Cıbır’a plaket verdi.

25 Ocak 2017 Çarşamba 18:39
Konak Yapı'dan Müsiad'a teşekkür

Çorum Müsiad Şubesinde düzenlenen 2. Olağan Genel Kurul’un ardından Çorum Müsiad Şubesi Başkanı Mücahid Ahmed Köksal
, kısa bir süre önce hayatını kaybeden Haşim Cıbır için oğlu Ömer Cıbır’a plaket verdi.


Plakette ''Şubemizin kuruluşundan bugüne deyin kurucular kurulunda yer alarak samimi ve dostane duruşu ile gönlümüzü fetheden bu kubbede hoş bir seda bırakan Haşim Cıbır ağbeyimizi rahmet ve ve minnetle anıyoruz'' notu yer aldı. Haşim Cıbır'ın hiçbir zaman unutulmayacağını ve yeri doldurulamayacağını ifade eden Köksal, Konak Yapı yönetim kurulu üyesi Ömer Cıbır'a iş hayatında başarılar diledi.


HAŞİM CIBIR ASLA UNUTULMAYACAK


Konak Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Cıbır, Çorum Müsiad Şubesinin 2. Olağan Genel Kurul'un da babası Haşim Cıbır'ın unutulmaması ve verilen plaketten dolayı memnuniyetini dile getirdi. Konak Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Cıbır'ın yerinin asla doldurulamayacağını ifade etti. Babamın başarılarla dolu hayatında bizlere bıraktığı Konak Yapı'yı hayatı boyunca en güzel şekilde temsil ettiğini ve Çorum'un önde gelen lüx inşaatlerinde imzasının olduğunu söyledi. Cıbır, bu anlamda bize düşen görev babamın bırakmış olduğu Konak Yapı'yı daha ilerilere taşımak için özverili bir şekilde çalışarak bu başarıyı daha yukarılara taşıyacağız" dedi.


Bu güzel kuruluşta Konak Yapı Yönetim Kurulu Başkanımız Haşim Cıbır'ı hatırlayarak verdikleri plaketle bizleri onurlandıran ağbeylerimize saygılarımızı sunuyoruz. Çorum Müsiad'da yer alan kıymetli ağbeylerimiz; başta Çorum Müsiad Şube Başkanı Mücahid Ahmed Köksal olmak üzere, Genç Müsiad Başkanımız Ahmet Burak Boyraz'a, Rumi Bekiroğlu'na, Müsiad ve Genç Müsiad Yönetim Kurulu ve üyelerine canı gönülden teşekkür ediyoruz.     

 

 

Son Güncelleme: 25.01.2017 18:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165