Konferans iptal

Çorum Belediyesi, “28 Şubat'ı Doğru Anlamak” konulu konferansı şehitlerimiz nedeniyle iptal edildi.

26 Şubat 2020 Çarşamba 19:44
Konferans iptal

Çorum Belediyesi'nin yazar-tarihçi Prof. Dr. Mehmet Çelik'in konuşmacı olarak katılacağı '28 Şubat'ı Doğru Anlamak' konulu konferansı iptal edildi.

Belediye'den gönderilen mesajda, "Bugün saat 20.30'da gerçekleştirmeyi planladığımız, Prof. Dr. Mehmet Çelik'in konuşmacı olacağı "28 Şubat'ı Doğru Anlamak" adlı konferans, dün gece meydana gelen ve 33 askerimizin şehit olduğu hain saldırı nedeniyle iptal edilmiştir. Milletimizin başı sağ olsun." denildi.

Son Güncelleme: 28.02.2020 15:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2020-02-27 19:46:26

28 Şubat'ı anlamak, İskilipli atıfı kahraman yapmak vb googlea girince bir sürü bilgi bulunabilen şeylerle ilgili yapılan konferans, söyleşi vb etkinlikler şu an israftan başka bir şey değil. Memleketin asıl sorunlarıyla ilgili etkinlikler çok daha faydalı olacaktır. Mesela ne olacak bu işsizlik, pahalılık, toplumsal çöküş, eğitimde çöküş, intiharlar, göçmen işleri?

Avatar
Konuşmacı 2020-02-29 23:24:53

Konferans veya bu tür etkinlikleri iptal eden belediye türkü korosunu niye iptal etmedi Başkan yardımcısı türkü söylemişti depremden sonra anlaşılır değil