Konsey yönetimi belirlendi

Sungurlu ilçesi Kent Konseyi yeni yönetimi belirlendi. Başkanlığa Eczacı M. Emir Emralioğlu seçildi.

05 Mart 2015 Perşembe 18:39
 Konsey yönetimi belirlendi


Sungurlu ilçesi Kent Konseyi yeni yönetimi belirlendi. Başkanlığa Eczacı M. Emir Emralioğlu seçildi. 

Sungurlu Belediyesi Kültür Merkezinde yapılan Kent Konseyi genel kuruluna İlçe Kaymakamı Osman Beyazyıldız, Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar, sendika temsilcileri ve serbest meslek sahiplerinden temsilciler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan toplantıda Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner bir konuşma yaptı. Başkan Şahiner kent konseyinin amacının, "Kent yaşamında, kent vizyonunu ve hemşerilik bilincinin geliştirilmesi, kentin hak ve hukukunun korunması, sürdürülebilir kalkınma, çevre duyarlılığı, sosyal yardımlaşma ve dayanışma, saydamlık, hesap sorma ve hesap verme, katılım ve yerinden yönetim ilkelerini hayata geçirmek" olarak açıkladı.

Yapılan seçimde Eczacı M. Emir Emralioğlu başkanlığında asil üyeler şu isimlerden oluştu; "Alaadin Kayaer, Adnan Çağlıoğlu, Ali Karslı,Alaadin Akel, Hacı Arslan Tök, Mustafa Sarıyüce ve Yeşim İtmeç"




İHA

Son Güncelleme: 05.03.2015 18:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165