Kontrol Görevlisi Kursu’na katılım

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen “Kontrol Görevlisi Kursu” sona erdi.

22 Ekim 2013 Salı 00:30
 Kontrol Görevlisi Kursu’na katılım


Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen “Kontrol Görevlisi Kursu” sona erdi. 

Kastamonu’nun Daday ilçesinde gerçekleştirilen “Kontrol Görevlisi Kursu” 12 gün sürdü. Kursa Kastamonu’nun yanı sıra Zonguldak, Karabük, Çorum ve Çankırı illerinden 32 kursiyer, İstanbul, Giresun ve Bursa İl Müdürlüğünden 5 eğitmen katıldı. Ayrıca Kastamonu Üniversitesi ve Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğünden de eğitmen olarak kursa katılım sağlandı.

Kursun tamamlanması sonrası kursu başarılı bir şekilde bitirenlere belge verildi. Belge dağıtım törenine Daday Kaymakamı Zafer Sağ, Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Osman Yaman da katıldı.
Kursun ilçelerinde düzenlenmesinden dolayı büyük memnuniyet duyduklarını belirten Kaymakam Zafer Sağ, kursun düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Tarladan sofraya gıda güvenliği sorumluluğunun Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında olduğunu hatırlatan Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Osman Yaman, “Burada öğrenilen bilgiler ışığında bu sorumluluğun en iyi şekilde yerine getirileceğine olan güveninin tamdır. Tüm kursiyerlere görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.
Konuşmaların ardından kursiyerlere belgeleri verildi.

(İHA)






Son Güncelleme: 22.10.2013 00:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.