Koronavirüs mağdurlarına yardım

Yeniden Refah Partisi Çorum İl Teşkilatı koronavirüsten etkilenen ihtiyaç sahiplerine yardımda bulundu.

12 Nisan 2020 Pazar 22:12
Koronavirüs mağdurlarına yardım

Yeniden Refah Partisi Çorum İl Teşkilatı koronavirüsten etkilenen ihtiyaç sahiplerine yardımda bulundu.

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Yakup Taş, yaptığı açıklamada şöyle dedi; “Malumunuz olduğu üzere tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ülkemizi de ciddi anlamda etkilemeye devam ediyor. Bu süreçte ihtiyaç sahibi insanlarımız arttı. Ramazan ayı öncesinde ihtiyaç sahiplerine karınca kararınca, gücümüz yettiğince el uzatmaya çalıştık, onların yanında olmaya devam edeceğiz.

Bu yardım faaliyetlerini yaparken bu süreçte yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını da unutmadık. Şehrimizin muhtelif yerlerine yemlikler yerleştirerek Allah'ın bize emaneti olan hayvanlarımızın da yanında olduk. Altın kalpli Çorumlu hemşehrilerimizi de yemliklere sahip çıkmaya ve destek olmaya çağırıyoruz.

Son olarak Cenabı Hakk'tan ülkemizin ve tüm dünyanın Koronavirüs salgınından bir an önce kurtulmasını niyaz ediyor, bu süreçte vefat edenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz”

Son Güncelleme: 13.04.2020 10:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.