Koruyucu aileler sertifika aldı

3 Aralık 2014 - 7 Ocak 2015 tarihleri arasında uygulanan ‘Koruyucu Aile 1. Kademe 4-9...

30 Ocak 2015 Cuma 17:26
 Koruyucu aileler sertifika aldı


3 Aralık 2014 - 7 Ocak 2015 tarihleri arasında uygulanan ‘Koruyucu Aile 1. Kademe 4-9 Modül Eğitimi’ programından faydalanıp, bu eğitimi tamamlayarak başarı gösteren 23 aileye sertifikaları verildi.


Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Dinçer, İl Müdür Yardımcısı İsmail Yılmaz, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü A. İhsan Körpe ve ailelerin katılımıyla düzenlenen sertifika töreni, Üçtutlar Mahallesinde bulunan Sosyal Hizmet Merkezi’nde yapıldı. Programa Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer de katıldı.


Koruyucu aile katılım belgesi ve koruyucu aile kimlik kartlarını Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Dinçer’den alan koruyucu aileler, İl Müdürü Ali Dinçer ve emeği geçen bütün personele tek tek teşekkür ederek, bu duygunun çok anlamlı ve dini boyutta da çok özel bir duygu olduğunu ifade ettiler.


Koruyucu aile programıyla ilgili bilgi veren İl Müdürü Ali Dinçer, “Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, korunma ve bakım altına alınan kuruluşlarda kalan çocukları aile ortamında yaşamaları ve topluma adapte olabilmeleri çalışmaktadır. Yapılan çalışmalar sonucunda 41 aile yanında 51 çocuğumuz Koruyucu Aile hizmetinden yararlandırılmaktadır. Koruyucu Aile hizmetlerinde il olarak Türkiye genelinde 25. sıradayız.” dedi.



Son Güncelleme: 30.01.2015 17:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165