Köse’den Öğretmenler Günü mesajı

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Burak Köse, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle mesaj yayınladı.

24 Kasım 2016 Perşembe 11:38
Köse’den Öğretmenler Günü mesajı

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Burak Köse, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle mesaj yayınladı.

Burak Köse, toplumun her ferdinin gelişiminde öğretmenlerin  emeğinin olduğunu bu emeğinde inkar edilmemesi gerektiğini söyledi.

‘Milletimiz, değerli öğretmenlerimizin gayreti sayesinde muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkacaktır’ diyen Köse mesajında şu ifadelere yer verdi:

"İlk emri 'Oku' olan bir inancın mensupları olarak, öğrendiğimiz harfte, kurduğumuz cümlede ve okuduğumuz kitaplarda hissesi olan öğretmenlerimizi en iyi dileklerimle selamlıyorum. Toplumumuzun her ferdinin fiziki, zihni ve ruhi gelişiminde öğretmenlerimizin emeği inkâr edilemez. Manevi ve milli değerlerimizin öğretilmesi, nesilden nesile aktarılması ve geleceğimizin teminatı gençlerimizin yetiştirilmesinde, istikbal meşalemizin taşıyıcısı öğretmenlerimizin şüphesiz ki büyük hakkı vardır.

İçinde bulunduğumuz iletişim çağında bilgiyle donanmış, yetenekli, birbirine saygılı, sorumluluk şuuru taşıyan fertler onların sayesinde yetişecektir. Milletimiz, değerli öğretmenlerimizin gayreti ve bizlerin onlara vereceği destek ile muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkacaktır.

Eğitim ve öğretime yapılan her yatırım, insanımızı kendi kendine yeterli hale getirecek ve meselelerimizin çözümünü kolaylaştıracaktır. Ülkemizin her köşesinde büyük bir fedakarlıkla görev yapan bütün öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü tebrik ederim.”

Son Güncelleme: 24.11.2016 11:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165