‘Köyler için seferberlik ilan ettik’

Çorum Merkez Köy Muhtarları Derneği, Çorum Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığı'na atanan Erhan Akar'a tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

06 Aralık 2016 Salı 13:43
 ‘Köyler için seferberlik ilan ettik’


Çorum Merkez Köy Muhtarları Derneği, Çorum Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığı'na atanan Erhan Akar'a tebrik ziyareti gerçekleştirdi.


Merkez Köy Muhtarları Derneği Başkanı Zeki Oral ve çok sayıda köy muhtarının katıldığı ziyarette AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ da hazır bulundu. Akar'ı yeni görevi nedeniyle tebrik eden muhtarlar, İl Başkanı Karadağ ile de sohbet etme ve sorunlarını aktarma fırsatı buldu.


Ziyarette konuşan İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Merkez İlçe Başkanının atanmasıyla birlikte bundan böyle tam bir uyum ve birlik beraberlik içerisinde güzel hizmetler yapacaklarına inandığını söyledi.

Çorum köyleri için önümüzdeki iki yıl tam bir seferberlik ilan ettiklerini açıklayan Karadağ, iki yıl içinde asfalt, su, kanalizasyon gibi bu konuların çözülmesi için gayret içerisinde olacaklarını kaydetti.

KÖYLERE SICAK ASFALT MÜJDESİ


Karadağ şöyle konuştu: "Köylerimizde sıcak asfalt uygulamasına başlayacağız. Şu köy bizden bu köy bizden değil gibi bir ayrım yapmadan bütün köylerimiz en iyi hizmeti götürmek için bütün gücümüzü kullanacağız. Merkez İlçe Başkanımız ve Dernek Başkanımızla birlikte gerekli girişimlerde bulunacağız. İl Başkanı olarak sadece merkez köylerle alakalı değil tabi hem merkez ilçe hem de merkez ilçemiz dışında kalan 13 ilçemizin köyleriyle alakalı çalışmalar yapacağız ve bütün köylerimizin sorunlarını çözme gayreti içerisinde olacağız."


MUHTARLARA "REFERANDUM" ÇAĞRISI


Önümüzdeki süreçte bir referandumun kendilerini beklediğini aktaran Karadağ, "Önümüzdeki günlerde muhtemel bir referandum süreci içerisine gireceğiz. Bunun için de çalışmalarımızı başlattık. Referandum konusunda muhtarlarımızla birlikte bütün halkımızın büyük bir hassasiyet içerisinde olması gerekiyor. Bundan sonraki süreçte sizlerle birlikte çalışmaktan mutluluk duyacağım. İnşallah güzel çalışmalar yaparız ve bütün sorunlarınızı çözeriz. Sizleri de bir arada görmek bizim için büyük mutluluk. Muhtarlarımız bizim için çok önemli. Yeni dönemde muhtarlarımızla sık sık bir araya gelme gayreti içerisinde olacağız. Bizleri ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.


AKAR: "AYRIM YAPMADAN BÜTÜN KÖYLERİMİZE HİZMET GÖTÜRECEĞİZ"


AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, köylerin AK Parti hükumetleri döneminde yaşanabilir bir hale geldiğini söyledi. Köylerin kalan eksiklerinin de tamamlanarak daha güzel hale geleceğini ifade eden Akar, "İl Başkanlığı ve Merkez İlçe Başkanlığı uyumunu göstererek çok güzel işlere imza atacağız. Birlik ve beraberlik içinde ayrım yapmadan tüm köylerimize hizmet edeceğiz" dedi.




Son Güncelleme: 06.12.2016 14:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.